Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Samsung M5 27" FHD 60Hz 4ms HDR10 akıllı monitör duvara monte ediliyor mu? İş sonrası uzanırken rahatça dizi film izlemek için duvara monte edilebilir akıllı monitör veya Android TV arıyorum, monte etme şansımın olduğu ürünleri atarsanız sevinirim. 6.000-10.000TL arasında olursa güzel olur. Şimdiden teşekkürler

Çözüm
Vesa Standardı var olarak gözüküyor. Bu ibare olanları monte etmek mümkün. Bunda ise Tizen işletim sistemi var gözüküyor. Smart olarak ise yeterli gözüküyor. Elbette tercih meselesi.
Vesa Standardı var olarak gözüküyor. Bu ibare olanları monte etmek mümkün. Bunda ise Tizen işletim sistemi var gözüküyor. Smart olarak ise yeterli gözüküyor. Elbette tercih meselesi.

Çözüm
Bu monitörü bilgisayarda ana monitör olarak kullanmak için almıştım, eski monitörü de 2. monitör olarak kullanıyorum, ama duvara monte olarak kullanmıyorum. Arkasında gerekli vida yerleri bulunuyor. İsteyen kişiler duvara monte kullanabilir. 2023 Ekim'de babama 64 GB'lık hediye bir microSD kart almışken bu monitörü de Vatan Bilgisayar'dan 4499 TL'ye almıştım.