Amazon prime üyeliğin devam ediyorsa kodu Amazon Prime üyeliğin bittikten sonra kullanabilirsiniz. 1 yıl içinde ücretsiz amazon prime üyeliği aldıysanız kullanamazsınız.

Amazon prime üyeliğin devam ediyorsa kodu Amazon Prime üyeliğin bittikten sonra kullanabilirsiniz. 1 yıl içinde ücretsiz amazon prime üyeliği aldıysanız kullanamazsınız.
6 aylık kupon kullanmıştım. Doğru hatırlıyorsam, 2023 Haziran ayı gibi bitmişti. Şuan mevcut aboneliğim devam ediyor. Süresi bittikten sonra tekrar denerim.

Uzun süredir halen aktif olan o kampanya. Amazon, Prime'ı herkese dağıtacak herhalde. Önceden şartları vardı ve şartların karşılanmasına gerek de yoktu, birçok kişi almıştı o şekilde. Şu an da sanırım şartları zorunlu kılmışlar. Yine de hediye söz konusu. Tek siparişin kargo ücreti dahi aylık Prime ücretini çıkarmaya yetiyor.

Members tarafında mı Amazon tarafında mı sınır var? Kodu aldım, müsait zamanda Amazon'a girsem bitmiş olur mu; yoksa kodu zaten aldığım için 50.000 içinde miyim?
Toplam kod stoku 50.000 adet. Aldığınız andan itibaren 49.999, 49.998 şeklinde düşüyor. Amazon'da 30 gün içerisinde aktifleştirmek durumundasınız.

Amazon Prime'ı normal alışveriş için kullanılan Amazon hesabı açmadan neden üyelik alınmıyor?

Mesela ben Amazon için ayrı üyelik, Amazon Prime için ayrı üyelik açacağım belki? Veya ben mi yapamadım bilmiyorum.