Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kullandığınız işletim sisteminin sayfasında aşağıda yer alan veriyi buldum. Buna göre Print Spooler denen program (?) ile yazıcınızı kullanabilmelisiniz.
tech-latest.com
Ghost Spectre Windows 11 Pro (24H2 - 2024 Update) | TechLatest
Todaty, we are going to show you a decent Windows build named Ghost Spectre Windows 11 Superlite Version, in which they truncated many unnecessary features.
tech-latest.com
- Makaleler
- 7
Kullandığınız işletim sisteminin sayfasında aşağıda yer alan veriyi buldum. Buna göre Print Spooler denen program (?) ile yazıcınızı kullanabilmelisiniz.
tech-latest.com
Todaty, we are going to show you a decent Windows build named Ghost Spectre Windows 11 Superlite Version, in which they truncated many unnecessary features.
tech-latest.com
- Makaleler
- 3
Merhaba. Custom Windows'lara yazıcı sürücüsü kuramaz. Yazıcı için gereken bileşenleri kullanamazsınız. Bazıları hariç tabii ki.
Son düzenleyen: Moderatör:
BurakTR
Yetkin
Kullandığınız işletim sisteminin sayfasında aşağıda yer alan veriyi buldum. Buna göre print spooler denen program (?) ile yazıcınızı kullanabilmelisiniz.
Eki Görüntüle 22830
![]()
Todaty, we are going to show you a decent Windows build named Ghost Spectre Windows 11 Superlite Version, in which they truncated many unnecessary features.tech-latest.com
Çok çok teşekkür ederim. Türkçe karşılığı olan yazdırma biriktiricisi hizmeti devre dışıymış, hizmetlerden onu etkinleştirdim ve yüklendi.
- Makaleler
- 3
Şanslıymışsınız. Benimkinde açılmıyordu.Çok çok teşekkür ederim. Türkçe karşılığı olan yazdırma biriktiricisi hizmeti devre dışıymış, hizmetlerden onu etkinleştirdim ve yüklendi.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347