Detaylar
Kim cevapladı?Asily 20
Üstün
Bizde eksiksiz şekilde yapıldı. Yarım saat falan.Hocam vakum gerçekten çok önemli, yaklaşık 1 ay önce montajda yapmayacaklardı söyleme ile yaptılar. Fabrikadan vakumlu diye bir laf uydurmuşlar, aslında ek zaman alan bir durum da değil vakum olurken işe devam ediyorlar özel olarak vakumun bitmesini beklemiyorlar. Neden yapmıyorlar çözemedim.
Hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız. Yapay zeka özellikleri ile inceleme yaparsanız güzel olabilir(Tabii AI modelindense).Klima geldi. Çarşamba montaj var. Vakum yapılmazsa şölen olacak.
- MIM-H04RN Wi-Fi Kit 2.0 - Ayrı satılan klima kablosuz ağ kiti.
- DB69-03368F > Paket
- TSEAC-256-4
- AJ050TXJ2KH - Multi Split dış ünite
- AJ050TNAPKH - Multi Split Klima WindFree Duvar Tipi İç Ünite
AI yok sanırım. Bakalım. Vakumlama bilgileri için teşekkürler.
Son durum nedir?
Sorunsuz. Monte edildi. Sadece ağ kartı patladı :/ Ayrı konu açıcam.
Asily 20
Üstün
Nasıl oldu hocam?Sorunsuz. Monte edildi. Sadece ağ kartı patladı :/ Ayrı konu açıcam.
12V istiyormuş, 220V bağladık, bum
Şu an piyasada bu işi profesyonel yapan ustalarımız çok az kaldı ve vakumun çok önemi var, ben teknisyen olarak çalışırken günde 3 kurulum yapardım, bizim cihazlarımız testo orijinal markalardı ve 1 saat beklerdim vakumun bitmesini, piyasadaki bazı ustalar adı sanı belli olmayan vakum pompolarını kullanıyorlar.
Aslında sadece vakum ile bitmiyor doğru cephe seçimi keşif kısmı çok önemli güneşin görmediği cephe seçilmeli eğer ki cam altı balkon kenarı Cephe'ye montaj yapılacaksa kesinlikle tij kullanılması şart, alüminyum kit boru yerine bakır seçilmeli.
Not: Eğer bir usta gelip vakum yapmadan gaz şarjı yapıyorsa direk evinizden çıkarın onu, gaz ilavesi diye bir şey yoktur, ilave sadece boru çapına ve uzunluğuna göre hesaplanır vakumdan sonra.
Aslında sadece vakum ile bitmiyor doğru cephe seçimi keşif kısmı çok önemli güneşin görmediği cephe seçilmeli eğer ki cam altı balkon kenarı Cephe'ye montaj yapılacaksa kesinlikle tij kullanılması şart, alüminyum kit boru yerine bakır seçilmeli.
Not: Eğer bir usta gelip vakum yapmadan gaz şarjı yapıyorsa direk evinizden çıkarın onu, gaz ilavesi diye bir şey yoktur, ilave sadece boru çapına ve uzunluğuna göre hesaplanır vakumdan sonra.
Yeni konular
-
-
-
Sistem toplarken ilk etapta ucuz klavye ve fare almak mantıklı mıdır?
- Max Caulfield
-
-
-
-
-