Samsung MZVLQ512HALU-00000 SSD'nin sağlığı nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Demorlius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
  • Etiketler Etiketler
    nasıl ssd
Her SSD'ye göre durum değişiyor olabilir. Bendeki sağlığı %0 olan SSD'de işlem yapmaya çalıştığımda; "Bu SSD salt okundu" gibisinden uyarı verip herhangi bir işlem yapmama izin vermiyordu Windows.

SSD arızalanmış olabilir, onu net olarak gösteren sağlık durumu değil.

Sonuç olarak SSD'nin ağrızalanmasına vesile olan şey %0 sağlığının kalmasıdır. Yoksa sağlığı iyi olan bir SSD neden durduk yere bu şekil de hata versin? Yere düşmedi, bir şey yapılmadı.

Sonuç olarak SSD'nin arızalanmasına vesile olan şey %0 sağlığının kalmasıdır. Yoksa sağlığı iyi olan bir SSD neden durduk yere bu şekil de hata versin? Yere düşmedi, bir şey yapılmadı.

SSD sağlığının sıfır olması bozulduğu, yüksek olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez, paylaştığım rehberi izlemediğiniz belli.

SSD sağlığının sıfır olması bozulduğu, yüksek olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez, paylaştığım rehberi izlemediğiniz belli.
Bahsettiğim sağlık, o programlardaki SSD'nin %'lik sağlığından değil, genel tabirdeki "sağlık" olarak kullanmıştım. Demek istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Yine de tartışma için teşekkürler.

Konu sahibinin paylaştığı veri üzerine konuşuyorum, SSD'nin durumunu kendi programları gösteriyor, o da sadece sağlık olarak değil tüm değerleri gözlemleyerek yapıyor, yanlış olan bu disk programlarındaki sağlık verisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…