Jeff_Hardy

Becerikli
Merhaba, Turkcell Fiber internetle birlikte TV+ 4K Android cihaz kullanıyoruz, fakat cihazı ne zaman kapatsam ekran modu sürekli 720p 50hz olarak değişiyor. Samsung Neo QLED 75QN70F model TV'de kullanıyoruz 4K bir televizyon olmasına rağmen sürekli bu sorun yaşanıyor, kendim TV+ box'ın ayarlarına giriş yapıp ekran çözünürlüğünü her seferinde manuel olarak değiştirmem gerekiyor. Cihaz mı sıkıntılı, yoksa bunun bir ayarı var mı?

Merhaba, Turkcell fiber internetle birlikte TV+ 4K Android cihaz kullanıyoruz, fakat cihazı ne zaman kapatsam ekran modu sürekli 720p 50Hz olarak değişiyor. Samsung Neo QLED 75qn70F model TV'de kullanıyoruz 4K bir televizyon olmasına rağmen sürekli bu sorun yaşanıyor, kendim TV+ Box'ın ayarlarına giriş yapıp ekran çözünürlüğünü her seferinde manuel olarak değiştirmem gerekiyor. Cihaz mı sıkıntılı, yoksa bunun bir ayarı var mı?

Hocam inşallah o televizyonun iç sistemi yerine TV+ Android özelliklerini kullanmıyorsunuzdur.

Hocam inşallah o televizyonun iç sistemi yerine TV+ Android özelliklerini kullanmıyorsunuzdur.

O kadar bilgim var merak etmeyin. Farklı bir şey soruyorum, bu sadece arayüz çözünürlüğünü değil kanalları da etkiliyor. Normalde 1080p olan yayınları dahi 720p de izlemek zorunda kalıyoruz bu sebepten, cihazın devamlı her şartta 4K 60hz de kalmasını nasıl sağlarım onu soruyorum.

O kadar bilgim var merak etmeyin. Farklı bir şey soruyorum, bu sadece arayüz çözünürlüğünü değil kanalları da etkiliyor. Normalde 1080p olan yayınları dahi 720p de izlemek zorunda kalıyoruz bu sebepten, cihazın devamlı her şartta 4K 60Hz de kalmasını nasıl sağlarım onu soruyorum.

Bizde de öyle hocam 4K normal kutu çözemedim.