Aeroxs Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 5 Beğeniler 253 30 Ekim 2024 #1 Samsung NP-N150 cihaz Windows 10 yüklü ve mavi beyaz bir ekranda takılı kalmış. Bu neden oluyor çözümü nedir içinde önemli dosyalar var. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2024
Samsung NP-N150 cihaz Windows 10 yüklü ve mavi beyaz bir ekranda takılı kalmış. Bu neden oluyor çözümü nedir içinde önemli dosyalar var.
Çözüm Aeroxs 1 Kasım 2024 DarthGorsoy dedi: Sistem gitmiş gibi. HDD mi takili? Depolamayi baska bir bilgisayara bağlayıp aktarmayı dene. Basarirsan bu sisteme de format gerekli. Genişletmek için tıkla... CTRL+alt+del yap dedim kullanan yakınıma denetim merkezini seçeceğini seçmesi için yanlışlıkla oturumu kapat demiş cihaz yeniden başlayınca düzelmiş.
DarthGorsoy dedi: Sistem gitmiş gibi. HDD mi takili? Depolamayi baska bir bilgisayara bağlayıp aktarmayı dene. Basarirsan bu sisteme de format gerekli. Genişletmek için tıkla... CTRL+alt+del yap dedim kullanan yakınıma denetim merkezini seçeceğini seçmesi için yanlışlıkla oturumu kapat demiş cihaz yeniden başlayınca düzelmiş.
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.967 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.223 Yer TR 1 Kasım 2024 #2 Sistem gitmiş gibi. HDD mi takili? Depolamayi baska bir bilgisayara bağlayıp aktarmayı dene. Basarirsan bu sisteme de format gerekli. Artı 0 Eksi
Sistem gitmiş gibi. HDD mi takili? Depolamayi baska bir bilgisayara bağlayıp aktarmayı dene. Basarirsan bu sisteme de format gerekli.
KS KS Aeroxs Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 5 Beğeniler 253 1 Kasım 2024 #3 DarthGorsoy dedi: Sistem gitmiş gibi. HDD mi takili? Depolamayi baska bir bilgisayara bağlayıp aktarmayı dene. Basarirsan bu sisteme de format gerekli. Genişletmek için tıkla... CTRL+alt+del yap dedim kullanan yakınıma denetim merkezini seçeceğini seçmesi için yanlışlıkla oturumu kapat demiş cihaz yeniden başlayınca düzelmiş. Artı 0 Eksi Çözüm
DarthGorsoy dedi: Sistem gitmiş gibi. HDD mi takili? Depolamayi baska bir bilgisayara bağlayıp aktarmayı dene. Basarirsan bu sisteme de format gerekli. Genişletmek için tıkla... CTRL+alt+del yap dedim kullanan yakınıma denetim merkezini seçeceğini seçmesi için yanlışlıkla oturumu kapat demiş cihaz yeniden başlayınca düzelmiş.