Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 9 Şubat 2026 #1 Ana monitörüm MSI. Yan monitör olarak Samsung'u düşündüm; sadece dikey olarak duracak, sohbet vb. okuyacağım. Sizce alınır mı? Eğer alınmaz ise N11, Hepsiburada veya Trendyol üzerinden Pivot özellikli ve en az 165 Hz (180 Hz de olur) monitör önerisi yaparsanız sevinirim.
Ana monitörüm MSI. Yan monitör olarak Samsung'u düşündüm; sadece dikey olarak duracak, sohbet vb. okuyacağım. Sizce alınır mı? Eğer alınmaz ise N11, Hepsiburada veya Trendyol üzerinden Pivot özellikli ve en az 165 Hz (180 Hz de olur) monitör önerisi yaparsanız sevinirim.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 9 Şubat 2026 #2 Alparow dedi: Ana monitörüm MSI. Yan monitör olarak Samsung'u düşündüm; sadece dikey olarak duracak, sohbet vb. okuyacağım. Sizce alınır mı? Eğer alınmaz ise N11, Hepsiburada veya Trendyol üzerinden pivot özellikli ve en az 165 Hz (180 Hz de olur) monitör önerisi yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ghosting var ayrıca kötü bir panele sahip sohbet vb. okumak için çok bir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.
Alparow dedi: Ana monitörüm MSI. Yan monitör olarak Samsung'u düşündüm; sadece dikey olarak duracak, sohbet vb. okuyacağım. Sizce alınır mı? Eğer alınmaz ise N11, Hepsiburada veya Trendyol üzerinden pivot özellikli ve en az 165 Hz (180 Hz de olur) monitör önerisi yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ghosting var ayrıca kötü bir panele sahip sohbet vb. okumak için çok bir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 9 Şubat 2026 #3 Michael Scofield dedi: Ghosting var ayrıca kötü bir panele sahip sohbet vb. okumak için çok bir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı? Eğer kutudan DP çıkmaz ise kaliteli bir DP kablosu önerirseniz sevinirim.
Michael Scofield dedi: Ghosting var ayrıca kötü bir panele sahip sohbet vb. okumak için çok bir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı? Eğer kutudan DP çıkmaz ise kaliteli bir DP kablosu önerirseniz sevinirim.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 10 Şubat 2026 #4 Alparow dedi: Peki bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı? Eğer kutudan DP çıkmaz ise kaliteli bir DP kablosu önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Monitörler hakkında o kadar bilgiye sahip değilim maalesef. Kutudan dp kablosu çıkıyor.
Alparow dedi: Peki bu fiyata daha iyi bir öneriniz var mı? Eğer kutudan DP çıkmaz ise kaliteli bir DP kablosu önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Monitörler hakkında o kadar bilgiye sahip değilim maalesef. Kutudan dp kablosu çıkıyor.