KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 11 Mart 2026 #61 Paper.C dedi: Tamam. Sağlık olsun. Monitörün fotoğrafını şu yeni kolla bir atar mısın müsait zamanda. Merak ettim, görmüş olayım. Merakım geçsin. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2026
Paper.C dedi: Tamam. Sağlık olsun. Monitörün fotoğrafını şu yeni kolla bir atar mısın müsait zamanda. Merak ettim, görmüş olayım. Merakım geçsin. Genişletmek için tıkla...
Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.191 11 Mart 2026 #62 İyi iyi. Tekrardan hayırlı olsun. Yalnız çok yakına sokmayın ekranı bana kalırsa. Göz için iyi değil.
İyi iyi. Tekrardan hayırlı olsun. Yalnız çok yakına sokmayın ekranı bana kalırsa. Göz için iyi değil.
KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.548 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 11 Mart 2026 #63 Paper.C dedi: İyi iyi. Tekrardan hayırlı olsun. Yalnız çok yakına sokmayın ekranı bana kalırsa. Göz için iyi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım bu tilt ayarını yapıp kendi elimle tilt değiştirirken atlıyor atıyorum milim milim gideceğine değil 3 cm gidiyor aşağı doğru ve bir daha eski haline getiremiyorum bu normal mi?
Paper.C dedi: İyi iyi. Tekrardan hayırlı olsun. Yalnız çok yakına sokmayın ekranı bana kalırsa. Göz için iyi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım bu tilt ayarını yapıp kendi elimle tilt değiştirirken atlıyor atıyorum milim milim gideceğine değil 3 cm gidiyor aşağı doğru ve bir daha eski haline getiremiyorum bu normal mi?
Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.378 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.191 11 Mart 2026 #64 Ben tilt kısmıyla çok uğraşmadım. Sıktım geçtim. Biraz kurcalayın ürünü çözersiniz muhtemelen. İyi akşamlar.
Ben tilt kısmıyla çok uğraşmadım. Sıktım geçtim. Biraz kurcalayın ürünü çözersiniz muhtemelen. İyi akşamlar.