Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Merhaba. Elimde north bayou F80 ulaştı. Babamla denedik bu görseldeki aşamaya kadar geldik. Babam dedi ki söktüğümüz parça olmazsa monteleyemeyiz. @michaelscofield hocam siz kullanıyordunuz yardım edebilir misiniz?

177134614864361092449956392408.webp

17713461702773204822462902881965.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
2. resimdeki monitörün kendisinden çıkan ayak kısmı gibi duruyor. Onunla işiniz yok daha. Kaldırın kenara.
Hocam işte oradaki 4 açık noktaya ihtiyacımız var dedi babam. Onsuz olmaz dedi. Bir de bu vesa çok sert aşağı yukarı ve uzaklığı ayarlayamıyorum ne yapmalıyım?

Hocam işte oradaki 4 açık noktaya ihtiyacımız var dedi babam.

Monitörün arkasındaki deliklere ihtiyacınız var. Çıkan ayaktaki deliklerle işiniz yok. Bu arada kol çapraz duruyor olabilir, kutudan çıkma hali öyle. Kutudan çıkan vidalarla monitörün arkasına bağladıktan sonra çevirin. Öteki türlü dönmez, dönmeye zorlarken iş kazası olabilir.

Hocam işte oradaki 4 açık noktaya ihtiyacımız var dedi babam. Onsuz olmaz dedi. Bir de bu VESA çok sert aşağı yukarı ve uzaklığı ayarlayamıyorum ne yapmalıyım?

F80'de aynı noktalara sahip kol var zaten. Hatta yukarıdaki iki vida kısmında boşluk var.Ve monitörü takmadan zor hareket eder.

Monitörün arkasındaki deliklere ihtiyacınız var. Çıkan ayaktaki deliklerle işiniz yok. Bu arada kol çapraz duruyor olabilir, kutudan çıkma hali öyle. Kutudan çıkan vidalarla monitörün arkasına bağladıktan sonra çevirin. Öteki türlü dönmez, dönmeye zorlarken iş kazası olabilir.

Hocam 45 derece çevirdim o mu? Bende böyle. Ve aşağı yukarı gitmiyor kol daha takmadım monitörü.

17713470598757035087917743386158.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işte oradaki 4 açık noktaya ihtiyacımız var dedi babam. Onsuz olmaz dedi. Bir de bu vesa çok sert aşağı yukarı ve uzaklığı ayarlayamıyorum ne yapmalıyım?
Monitörün arkasında 4 tane vida deliği var zaten. Monitörü takmadan hareket ettiremezsiniz düzgünce. Taktıktan sonra alyan ile ayar yaparsınız sertlik olarak.

Monitörün arkasında 4 tane vida deliği var zaten. Monitörü takmadan hareket ettiremezsiniz düzgünce. Taktıktan sonra alyan ile ayar yaparsınız sertlik olarak.
Oralara vida takıp halledip sonra mı monteleyeceğim kola?

Çevirmişsin gibi hocam. Dirsekten sök kolu ve vidalarını monteleyip ekranla birlikte kaldırıp dirseğe geri oturt.

Eki Görüntüle 227887
Anlamadım hocam nasıl yani ilk kurulumum bu. :ağlamak: