Hayır. Arkada toplam 4 adet olmak üzere 2 alt 2 üst vida var. Üstteki kısma 2 tane vida takın, ama çok az sıkın tam sıkmayın. Sonra o vidaları monitör koluna denk getirin ve sıkın. Bundan sonra alt kısımdaki vida deliklerine yine vida takın.Oralara vida takıp halledip sonra mı monteleyeceğim kola?
Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Oralara vida takıp halledip sonra mı monteleyeceğim kola?
Üstteki iki vida takılı olsun ama tam sıkmadan takılı olsun. Çünkü o vidalar kolun üstüne gelecek kola yerleştirdikten sonra tamamen sıkarsınız üstteki iki vidayı. Ondan sonra alttaki iki vidayı takıp tamamen sıkarsınız.
- Makaleler
- 1
Ekranın yatar pozisyonda zaten. Arkadaşların dediği gibi 2 vida taktiğiylede yapabilirsin. Resmi kurulumlarda vs yine öyle gösteriyorlar. Ben kendim kurarken dirsek parçasını ayırıp monitörün arkasına 4 vidayı sıktıktan sonra monitörle dirseği geri oturtmuştum. Finalde düşmemesi için bir elinle ekranı alttan tutup alyanla sertlik ayarlarını falan yaparsın zaten.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Ekranın yatar pozisyonda zaten. Arkadaşların dediği gibi 2 vida taktiğiylede yapabilirsin. Resmi kurulumlarda vs yine öyle gösteriyorlar. Ben kendim kurarken dirsek parçasını ayırıp monitörün arkasına 4 vidayı sıktıktan sonra monitörle dirseği geri oturtmuştum. Finalde düşmemesi için bir elinle ekranı alttan tutup alyanla sertlik ayarlarını falan yaparsın zaten.
VESA'yla ilgili başka bir şey yapmalı mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Hayır. Sadece 4 vidadan ibaret.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Hayır. Arkada toplam 4 adet olmak üzere 2 alt 2 üst vida var. Üstteki kısma 2 tane vida takın, ama çok az sıkın tam sıkmayın. Sonra o vidaları monitör koluna denk getirin ve sıkın. Bundan sonra alt kısımdaki vida deliklerine yine vida takın.
Vidaları çok sıkamadım normal mi?
Dediğim gibi uyguladınız mı adımları? Fotoğraf atın.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Uyguladım. Oldu geri kalkıyor aşağı sabitleyemiyorum ne yapmalıyım?Dediğim gibi uyguladınız mı adımları? Fotoğraf atın.
Alyan ile vidaları gevşetin monitör kolu üzerinde bulunan.Uyguladım. Oldu geri kalkıyor aşağı sabitleyemiyorum ne yapmalıyım?
Torukojin Kaneki
Başarılı
Deneyip yazarım hocam.Alyan ile vidaları gevşetin monitör kolu üzerinde bulunan.