KingForADay

Başarılı
Merhaba. Temmuz ayında almış olduğum Samsung Odyssey G4 monitor geldiğinde ölü pixel testi yaptım, bir sorun yoktu. Yalnız akşam üzeri siyah ekranda beyaz nokta olarak bir pixel bozulması gördüm. Sildim, ovaladım, hafif baskı uyguladım geçmiyor. Diğer renklerde göremedim ama siyah renkte çok bariz görünyor. İade, değişim yapar mı servis acaba? Samsung sitesinden almıştım. Canlı destek ile iletişime geçtim, servis gelip kontrol edecek denildi.

GzOJcbGW0AA8rFv.webp

Son düzenleme:
Merhaba. Temmuz ayında almış olduğum Samsung Odyssey G4 monitor geldiğinde ölü pixel testi yaptım, bir sorun yoktu. Yalnız akşam üzeri siyah ekranda beyaz nokta olarak bir pixel bozulması gördüm. Sildim, ovaladım, hafif baskı uyguladım geçmiyor. Diğer renklerde göremedim ama siyah renkte çok bariz görünyor. İade, dgişim yapar mı servis acaba? Samsung sitesinden almıştım. Canlı destek ile iletişime geçtim, servis gelip kontrol edecek denildi.

Eki Görüntüle 177770
Hem ölü piksel değil bu sıkışmış piksel hem de ölü piksel olsa dahi Samsung değişim yapmıyor onlinedan alınan ürünlerde. Boşuna uğraşmayın derim sıkışmış pikseli umursamıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Temmuz ayında almış olduğum Samsung Odyssey G4 monitor geldiğinde ölü pixel testi yaptım, bir sorun yoktu. Yalnız akşam üzeri siyah ekranda beyaz nokta olarak bir pixel bozulması gördüm. Sildim, ovaladım, hafif baskı uyguladım geçmiyor. Diğer renklerde göremedim ama siyah renkte çok bariz görünyor. İade, dgişim yapar mı servis acaba? Samsung sitesinden almıştım. Canlı destek ile iletişime geçtim, servis gelip kontrol edecek denildi.

Eki Görüntüle 177770
5 tane ölü pikseli olan monitörü hala iade etmeye çalışıyorum hocam çok dertler.

Bende aynı model de aynı sorunu yaşıyorum. Siyah ekranda kırmızı ölü pixel, Sinerji'ye yazdığımda, en az 3 ölü pixel olması gerek dedi ve hiçbir şey yapmadılar.

Hem ölü piksel değil bu sıkışmış piksel hem de ölü piksel olsa dahi Samsung değişim yapmıyor onlinedan alınan ürünlerde. Boşuna uğraşmayın derim sıkışmış pikseli umursamıyorlar.
Ya nasıl ölü pixel değil? siyah ekranda zenon far gibi gözüme çarpıyor. Ayıplı ürün, paşa paşa degiştirecek ya da para iadesi yapacak.

5 tane ölü pikseli olan monitörü hala iade etmeye çalışıyorum hocam çok dertler.
Tüketici hakem heyetine gidin ayıplı mal bu zamana kadar 20 tane tv monitor almışımdır ilk defa böyle bir şeyle karşılasıyorum benq asus aoc da hiç denk gelmemişti. Samsung üzdü beni

Bende aynı model de aynı sorunu yaşıyorum. Siyah ekranda kırmızı ölü pixel, Sinerji'ye yazdığımda, en az 3 ölü pixel olması

Ya nasıl ölü pixel değil? Siyah ekranda zenon far gibi gözüme çarpıyor. Ayıplı mal, paşa paşa degiştirecek ya da para iadesi yapacak.

Tüketici Hakem Heyeti'ni deneyin yoksa pek bir şey çıkmaz bu işten. Mecbur değiştirecekler evet ama zaten kendi ağızlarıyla söylüyorlar. Bu ucuz ürünleri Samsung hazır alıyor, kendi yapmıyor. Bu yüzden umursamıyor. Oledleri falan kendi yaptığı için OLED olsa daha çok umursarlar. Kendi ürünleri olduğundan. Bayağı uğraşırsınız yani kısacası.

Sakın tamir istemeyin. Bakın sözleşmede bu yazıyor.

Satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme
Eğer bu arızalı derlerse bu seçeneği kullanın.
Ya da iade.

1756152994829.webp

Ya nasıl ölü pixel değil? Siyah ekranda zenon far gibi gözüme çarpıyor. Ayıplı mal, paşa paşa degiştirecek ya da para iadesi yapacak.

Tüketici hakem heyetine gidin ayıplı mal bu zamana kadar 20 tane TV monitor almışımdır ilk defa böyle bir şeyle karşılasıyorum BenQ ASUS AOC da hiç denk gelmemişti. Samsung üzdü beni.

1 tanede olda ayıplı ürün 15 tanede servisin işine gelmediği için öyle der tabii hakem heyeti için 1 ölü pixel yeterli.

Bende aynı model de aynı sorunu yaşıyorum. Siyah ekranda kırmızı ölü pixel, Sinerji'ye yazdığımda, en az 3 ölü pixel olması gerek dedi ve hiçbir şey yapmadılar.
Hakkınızı arayın derim ayıplı ürün kullanmak zorun değilsiniz.

Tüketici Hakem Heyeti'ni deneyin yoksa pek bir şey çıkmaz bu işten. Mecbur değiştirecekler evet ama zaten kendi ağızlarıyla söylüyorlar. Bu ucuz ürünleri Samsung hazır alıyor, kendi yapmıyor. Bu yüzden umursamıyor. Oledleri falan kendi yaptığı için OLED olsa daha çok umursarlar. Kendi ürünleri olduğundan. Bayağı uğraşırsınız yani kısacası.

Sakın tamir istemeyin. Bakın sözleşmede bu yazıyor.

satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme
Eğer bu arızalı derlerse bu seçeneği kullanın.
Ya da iade.

Eki Görüntüle 177780

Bakalım servis eve gelip bakacak kem küm yaparsa cevabını veririz.

Son düzenleme:
1 tanede olda ayıplı ürün 15 tanede servisin işine gelmediği için öyle der tabii hakem heyeti için 1 ölü pixel yeterli.

Hakkınızı arayın derim ayıplı ürün kullanmak zorun değilsiniz.

Bakalım servis eve gelip bakacak kem küm yaparsa cevabını veririz.
Asla gardınızı indirmeyin. Vaktiniz varsa elbet iade yaparsınız suç sizin değil. Ama biraz kem küm edecekler:D.

5 tane nedir ya ben 1 tanesine tutuldum gözüm oraya kayıyor ha bire hakem heyetine başvurun.

Asla gardınızı indirmeyin. Vaktiniz varsa elbet iade yaparsınız suç sizin değil. Ama biraz kem küm edecekler:D.

İlk defa Samsung marka monitor aldım güzel monitor ama işte ucuz ürün yapacak bir şey yok bakacağız hayırlısı diyelim. :)