Bütçe
6800

Kxiea

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar.

Samsung Odyssey G4 240 Hz modelini önerir misiniz? Forumlarda sorunlu olduğunu söyleyenler var. Kullanmış olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Merhaba şu an kullanıyorum 1 ay falan oldu alalı. Birkaç problemi var ve ben bunu çözemedim mesela arka taraftaki ve ön taraftaki ledleri çalışmıyor. fps oyunu oynuyorsan biraz büyük gelebilir. Ben bazı ayarlarını yapabildiğimi düşünmüyorum biraz tuhaf hissettiriyor açıkcası Özellikle sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olmaya çalışayım.

G4'ü 2 hafta kullandım bir sorun yaşamamıştım. Benim için küçük geldiğinden G5'e geçtim. 1.5 yıldan fazladır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. O yüzden Odyssey G5 modelini daha çok öneriyorum. 144Hz benim monitör ama illa 240 lazım dersen G65B'yi öneririm.

G4'ü 2 hafta kullandım bir sorun yaşamamıştım. Benim için küçük geldiğinden G5'e geçtim. 1.5 yıldan fazladır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. O yüzden Odyssey G5 modelini daha çok öneriyorum. 144Hz benim monitör ama illa 240 lazım dersen G65B'yi öneririm.
çok yüksek bütçem yok max g4 alabilirim daha alt modellere bakıyorum param olunca alacağım hemen