Gerçekten öyle. Adam taktı monitörü, 60 Hz'de kaydırıyor. Şu an 60 Hz'de çalışıyor dedim, bana ayarlattı. Laptop da 240 Hz desteklemiyor, HD Graphics bilmem ne dahili grafik birimiyle görüntü veriyor. Ben bununla nasıl 240 Hz'e alıp sana sorunu anlatayım yahu?
Bu monitörlerde böyle bir problem yok falan deyip durdu, ben kronik sorunlu demedim zaten, ben bu sorunu yaşıyorum dedim. Video görüntü lazım falan dedi, telefondan çekiyorum ama 1080p 30 FPS çekiyor telefonum. 30 FPS videodan 240 Hz'de yaşanan sorunu nasıl saptayacaksın? 60 Hz'e aldığımda zaten bahsettiğim kırılma/bozulma sorunları olmuyor. Sana yaptıkları gibi bana da salak salak güldüler anlatınca. Teknik servis ama 20 yıllık cihazla 2 dk test edip salıyor. Muhteşem gerçekten. Resmen paneli bozuk bu monitörün, Cyberpunk giriyorum mesela 90-100 FPS civarında bir sorun yok, akıcı duruyor ama CS2 girip özellikle de Inferno haritasında oynarken aman Allah'ım yani, böyle bir bozulma olamaz. Fareyi çevirdiğimde/oynattığımda resmen çizgi çizgi oluyor her yer. Acayip kırılma var görüntüde ve ciddi anlamda rahatsız edici.
Steam istek listeme giriyorum, çok yavaş yavaş kaydırırken yine ciddi şekilde bozulma yaşanıyor ama telefonla kaydettiğimde hiçbir şey yok işte, çıplak gözle görünüyor. Gel de anlat işte.
Bugün WhatsApp'tan yazıştık, arama yapacağız dediler ama aramadılar, muhtemelen yarın ararlar. Durumu anlatacağım.
@2254 attığın videoya tekrar göz attım ama benzer sorunu yaşıyorum sanırım. Sağa sola ya da yukarı aşağı kaydırdığımda aynı o videodaki gibi titreme gibi şeyler oluyor. Bazı oyunlarda göze batmıyor, örneğin Cyberpunk'ta görmedim ama CS2 Inferno haritasında inanılmaz derecede oluyor.