Hocam o sorun neden var ben almayım ozaman?

Panel kaynaklı diyorlardı, çözümü ise 120 Hz'de kullanmaktı, o zaman da ekran akıcılığı gidiyor. Bazı renklerde belli ediyor kendini, örnekteki resim gibi oluyordu.

WhatsApp Görsel 2025-05-22 saat 20.04.14_f3fd537c.webp

Panel kaynaklı diyorlardı, çözümü ise 120 Hz'de kullanmaktı, o zaman da ekran akıcılığı gidiyor. Bazı renklerde belli ediyor kendini, örnekteki resim gibi oluyordu.

Eki Görüntüle 151681
Hocam bu konuma bakar mısın 2 monitör arasındaki fark ne?

İki kere aynı sorunu yaşayınca uğraşmak istemedim artık.
Şuanda hangi monitörü kullanıyorsunuz hocam?

Son düzenleme:
Hocam bu konuma bakar mısın 2 monitör arasındaki fark ne?

650 revize edilmiş model gibi geldi, ben 27 ve 32'i olanları almıştım ikisi de 652 modeliymiş. Şansını 650'den dene belki sorunsuz gelir, gelmese de Samsung sorunsuz iade almakta.

Şuanda hangi monitörü kullanıyorsunuz hocam?

9. monitör siparişim olan Aoc Agon AG275QXN/EU modelini kullanıyorum, bunda da çok hafif scanlines var ama Samsung kadar rahatsız etmiyor.

650 revize edilmiş model gibi geldi, ben 27 ve 32'i olanları almıştım ikisi de 652 modeliymiş. Şansını 650'den dene belki sorunsuz gelir, gelmese de Samsung sorunsuz iade almakta.

9. monitör siparişim olan Aoc Agon AG275QXN/EU modelini kullanıyorum, bunda da çok hafif scanlines var ama Samsung kadar rahatsız etmiyor.
650'yi ben alayım hocam ozaman deneyeyim.

Eki Görüntüle 151681
Bu resimi siz mi çektiniz hocam?

Son düzenleme: