MSI alırdım. 3K fiyat farkına 3 yıl yanma garantisi alıyorsunuz. Samsung ise 2 yıl yanma garantisi veriyor. Bir de kendi sitelerinde mis-use vs. yazmışlar. MSI daha iyi olur.
Butce asma imkani varsa XG27AQDMG al ikisi yerine. Onun da 3 yil garantisi var ve ek olarak QD-OLED'deki gibi ziyahlarda morlasma sorunu yok ve parlaklik bakimindan konudaki iki modelden de bariz yuksek. OLED'in temel sorunu parlaklik zaten, parlakligi yuksek olan model otomatik one cikiyor.
Butce asma imkani varsa XG27AQDMG al ikisi yerine. Onun da 3 yil garantisi var ve ek olarak QD-OLED'deki gibi ziyahlarda morlasma sorunu yok ve parlaklik bakimindan konudaki iki modelden de bariz yuksek. OLED'in temel sorunu parlaklik zaten, parlakligi yuksek olan model otomatik one cikiyor.
Kaplama dışında diğer QD-OLED'lerden ne gibi farkı var? G6'yı diğer OLED'lere nazaran giriş seviye yapan nedir? Bazı renk geçişlerinde yavaş olduğunu gördüm. Bu ikisinin dışında diğer modellere kıyasla farklı bir eksi göremedim.
Soğutma, kaplama, garanti, dusuk parlakligin mat kaplamada rahatsiz edici olmasi. Son yazdigim, dusuk parlaklikli mat kaplama OLED'lerin hepsinde olan bir durum.
Soğutma, kaplama, garanti, dusuk parlakligin mat kaplamada rahatsiz edici olmasi. Son yazdigim, dusuk parlaklikli mat kaplama OLED'lerin hepsinde olan bir durum.
Bazı geçişlerde 17.5ms gibi yüksek değerler de görüyor. 240 Hz olan da farklı değildir muhtemelen. İyi kalibre edilmemiş. Ne kadar fark edilir bilmiyorum ama yine de olmaması gereken bir şey.