Samsung Odyssey G60SF iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan semozin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 270
  • Etiketler Etiketler
    samsung
Alacaksan ASUS değil Zowie al ama film keyfi asla aynı olmaz o monitör sadece CS oynayan birisi için.

Film dizi izlemek için 65 inch QNED televizyonum var oradan izliyorum monitörü sadece CS2 LoL oynamak için kullanıyorum çok fazla competitive bir oyuncu değilim ama FACEIT 10 levelim

Sizce OLED 500 iade edip ASUS 610 mu almalıyım.

Hayır. İronim anlaşılmamış sanırım. Arkadaşınız muhtemelen sadece tazeleme hızına bakıp konuşuyor. Gecikme değeri de önemli. Ghostüng OLED'de daha az olur/hiç olmaz muhtemelen.

Hayır. İronim anlaşılmamış sanırım. Arkadaşınız muhtemelen sadece tazeleme hızına bakıp konuşuyor. Gecikme değeri de önemli. Ghostüng OLED'de daha az olur/hiç olmaz muhtemelen.

Doğru ancak Zowie'nin 600Hz yeni nesil TN monitörleri OLED'den daha iyi.

Yalnızca CS oynayanlar için tasarlanmış.

Samsung ekranı iade ettim gerçekten panel arayüzünde hiçbir şey yok CS2 ağırlıklı oynasığım için Zowie 400 Hz aldım ama cidden OLED'in daha iyi olduğunu anladım aradaki gecikme değerlerini insan gözü ile algılamak imkansız OLED ile oynarken daha clear bir görüntüm vardı şimdi tier liste bakarak XG27ACDNg satın aldım umarım bu monitörde istediğime kavuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…