Resim modu: Orijinal.
Parlaklık: Kendinize göre değiştirebilirsiniz.
Kontrast: 52.
Keskinlik: 12.
Renk: 24.
Renk tonu (Yeşil/Kırmızı): 0
Kontrast artırıcı: Yüksek.
Renk tonu: Standart.
Beyaz dengesi.
Kırmızı: 15.
Yeşil: -10
Mavi: -35
Gama: 2
Gölge detayı: 2
Renk alanı: Yerel.
Siyah seviyesi: Otomatik.
Göz koruma modu: Kapalı.

Bu ayarları deneyin isterseniz. Kişiye görede değişir aslında bazılarını kendinişze göre değiştirebilirsiniz.

Resim modu: Orijinal.
Parlaklık: Kendinize göre değiştirebilirsiniz.
Kontrast: 52.
Keskinlik: 12.
Renk: 24.
Renk tonu (Yeşil/Kırmızı): 0
Kontrast artırıcı: Yüksek.
Renk tonu: Standart.
Beyaz dengesi.
Kırmızı: 15.
Yeşil: -10
Mavi: -35
Gama: 2
Gölge detayı: 2
Renk alanı: Yerel.
Siyah seviyesi: Otomatik.
Göz koruma modu: Kapalı.

Bu ayarları deneyin isterseniz. Kişiye görede değişir aslında bazılarını kendinişze göre değiştirebilirsiniz.
Gamma'nın altında VRR Control var hocam, o ne oluyor?

Adaptive Sync aynı şekil Valorant tarzı oyunlarda kapalı kullanın. Diğer ayarları da kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Teşekkürler, bu arada monitörümün Samsung yazan kısmının altında kırmızı bir led yanıyor kapalıyken, onu kapatmanın bir yolu var mı yoksa oyle mi olması gerek?

Bu arada hocam adaptive Sync kapalıyken oyun modu da kapalı oluyor, o da kapalıyken monitör kendisini 240hz'den 120'ye indiriyor ve bit derinliğini 10 bitten 8 bite düşürüyor. Böyle olması gerektiğine emin misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkürler, bu arada monitörümün Samsung yazan kısmının altında kırmızı bir LED yanıyor kapalıyken, onu kapatmanın bir yolu var mı yoksa oyle mi olması gerek?

Bu arada hocam Adaptive Sync kapalıyken oyun modu da kapalı oluyor, o da kapalıyken monitör kendisini 240Hz'den 120'ye indiriyor ve bit derinliğini 10 bitten 8 bite düşürüyor. Böyle olması gerektiğine emin misiniz?

Şimdi denedim bende tam tersi oluyor. Açınca oyun modu kapanıyor.

@Michael MYERS hocam rahatsız ediyorum ama bir şey soracaktım. Samsung G6 monitörün oyun sekmesinden adaptive Sync'ı kapatınca oyun modu kapanıyor mu sizde? Ben de kapanıyor.

Şimdi denedim bende tam tersi oluyor. Açınca oyun modu kapanıyor.
Bu arada hocam sizde G-Sync veya FreeSync açik mıydı? Ben G-Sync'i açtığım zaman monitörün oyun sekmesindeki oyun modu, adaptive Sync oluyor. Kapatırsam da eski hâline geri dönüyor.
Adaptive Sync aynı şekil Valorant tarzı oyunlarda kapalı kullanın. Diğer ayarları da kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Yani siz burda G-Sync/FreeSync'i kapatmamı mı istemişsiniz? Yanlış anlamış olabilirim.

Son düzenleme:
@Michael MYERS hocam rahatsız ediyorum ama bir şey soracaktım. Samsung G6 monitörün oyun sekmesinden Adaptive Sync'ı kapatınca oyun modu kapanıyor mu sizde? Ben de kapanıyor.

Bu arada hocam sizde G-Sync veya FreeSync açik mıydı? Ben G-Sync'i açtığım zaman monitörün oyun sekmesindeki oyun modu, Adaptive Sync oluyor. Kapatırsam da eski hâline geri dönüyor.

Yani siz burada G-Sync/FreeSync'i kapatmamı mı istemişsiniz? Yanlış anlamış olabilirim.

Evet G-sync/FreeSync kullanmayın rekabetçi oyunlarında.