HalGrayson

Çalışkan
Monitörü 120 Hz ve diğer tüm varyasyonları yapınca ses düzgün bir şekilde geliyor ama 240 Hz yapınca geliyormuş gibi gözükse de gelmiyor.

Merhaba kullandığım monitör Odyssey OLED G8 32 inç G80SD

Firmware hakkında fikrim yok, sadece Ekran kartı güncellemesi yaptım. Firmware güncellemesi nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü 120 Hz ve diğer tüm varyasyonları yapınca ses düzgün bir şekilde geliyor ama 240 Hz yapınca geliyormuş gibi gözükse de gelmiyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. 240 Hz ses gidiyor. Smart geçince ses geliyor ama cızırtı hoparlör bozukmuş gibi. 120Hz ve daha düşüğe çekince ses düzeliyor. Güncel sürüm 1301.5 sürümü sitesinden de baktım yazılımda da sorun yok. Ekran kartı 5080 yeni aldım onu da monitörle beraber çözemedim sorunu bir türlü.

Bu şekilde ilerledim, zaten son sürüm olduğu yazıyor.

Hocam siz de test eder misiniz? 240 Hz aldığımda sadece ses gitmiyor siyah alanlarda mesela RDR2 ESC ile durdurduğumda ekranda dalgalanmalar oluyor. Başta oyunun efekti zannetmiştim. Sonra 120 Hz aldığımda düzeldi. Sadece ses gitmiyor yani dalgalanmalar da oluyor.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. 240 Hz ses gidiyor. Smart geçince ses geliyor ama cızırtı hoparlör bozukmuş gibi. 120Hz ve daha düşüğe çekince ses düzeliyor. Güncel sürüm 1301.5 sürümü sitesinden de baktım yazılımda da sorun yok. Ekran kartı 5080 yeni aldım onu da monitörle beraber çözemedim sorunu bir türlü.

Hocam siz de test eder misiniz? 240 Hz aldığımda sadece ses gitmiyor siyah alanlarda mesela RDR2 ESC ile durdurduğumda ekranda dalgalanmalar oluyor. Başta oyunun efekti zannetmiştim. Sonra 120 Hz aldığımda düzeldi. Sadece ses gitmiyor yani dalgalanmalar da oluyor.

Merhaba hocam, Ben de RDR oynuyorum ama dalgalanma henüz görmedim. 5080 ile alakalı sorun olduğunu düşünüyorum açıkçası, güncelleme getirip düzeltirler herhalde.

Bir de dalgalanmadan kastınız ne acaba?

Hocam sorun çözüldü mü?
G8 34 inç var dün kapattım bir şey yoktu bugün kulaklıktan ses geliyor, monitörden gelmiyor. AMD indirdim, Realtek indirdim, DDU indirip silip ne varsa yaptım kabloyu değiştirdim, monitör içinde YouTube sesi geliyor PC bağlı iken yok.