Smmmhunter
Üstün
Çok tercih edilen bir monitör değil. Küçük bir kitleye hitap ediyor. Böyle bir ürün almayı düşünüyorsanız güzel indirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük kitlenin son kalesi monitör değil mi bu ya?Çok tercih edilen bir monitör değil. Küçük bir kitleye hitap ediyor. Böyle bir ürün almayı düşünüyorsanız güzel indirim.
![]()
SAMSUNG Odyssey G9 LS49CG954EUXUF Dual QHD VA Panel 1Ms 240Hz Kavisli Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Odyssey G9 LS49CG954EUXUF Dual QHD VA Panel 1Ms 240Hz Kavisli Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
Bayağı küçük bir kitlenin hem de. Ben 5K olsa da almazdım şahsen fakat sevenleri var.
Bana çok büyük geliyor valla. 36K'ya satılıyor şu anda. Onun yerine Odyssey G8 OLED'e bakabilirsiniz.OLED versiyonuna indirim gelse alacağım benim de hoşuma giden bir ekran.
Zaten mevcut wide screen'im var o sebeple alacak isem G9'un OLED versiyonunu almak istiyorum.Bana çok büyük geliyor valla. 36K'ya satılıyor şu anda. Onun yerine Odyssey G8 OLED'e bakabilirsiniz.
Çok tercih edilen bir monitör değil. Küçük bir kitleye hitap ediyor. Böyle bir ürün almayı düşünüyorsanız güzel indirim.
İki kaleyi aynı anda görsem bende keyif alırım hocam.Bu tarz monitörler genellikle Playstation'ı koyup 5 metre öteden keyifle Fifa'da Pes'te arkadaşı ezmeye kullanılıyo'. Acayip de sarıyo ama.
Deneyimledim takım arkadaşımda, gözünün önüne 5 metre ötede bu dev arkadaş olduğunu ve Fifa'da arkadaşını 5-0 yendiğini getirince almamak için sebep bırakmıyo' meret.İki kaleyi aynı anda görsem bende keyif alırım hocam.![]()