Pahalı mı? Güncel OLED paneller arasında en uygunu. Samsung sitesinde öğrenci indirimiyle daha da uyguna geliyor. QD Gen 3 panel kullanıyor. OLED yanığını göze alıyorsan alabilirsin.

Pivot özelliği yok, hoparlör yok. Siyah renklerde Tandem OLED panellere göre morlaşma sorunu mevcut. Metin okuma konusunda Tandem Gen4 paneller kadar iyi değil, çoğu QD Gen 3 2k metin okumadan rahatsız. Parlaklık seviyeleri de Tandem G4 panelleri kadar iyi değil.

Pahalı mı? Güncel OLED paneller arasında en uygunu. Samsung sitesinde öğrenci indirimiyle daha da uyguna geliyor. Qd gen 3 panel kullanıyor. OLED yanığını göze alıyorsan alabilirsin.

Pivot özelliği yok, hoparlör yok. Siyah renklerde tandem OLED panellere göre morlaşma sorunu mevcut. Metin okuma konusunda tandem gen4 paneller kadar iyi değil, çoğu qd gen 3 2K metin okumadan rahatsız. Parlaklık seviyeleri de tandem G4 panelleri kadar iyi değil.

Şey dediğiniz şeylerden pek anlamıyorum sadece Valorant oynuyorum arada hikayeli.

IPS panele göre görüntü olarak çok fark eder OLED. Fakat OLED panellerinde kendilerine göre sorunları var. Bunları göze alarak almalısın. Görüntü kalitesi olarak çağ atlarsın. Yalnız sorunları da fazla olan bir panel. Ben OLED kullanıyorum, öneririm. Sorunlarını göze alarak aldım. Uzun ömürlü bir şey arıyorsan OLED şu aşamada pek doğru tercih olmayacaktır. Bence en az Gen 4 ve Gen 5 nesil OLED alman lazım daha uzun ömürlü olması için. Bu Samsung modeli Gen 3 panel.

IPS panele göre görüntü olarak çok fark eder OLED. Fakat OLED panellerinde kendilerine göre sorunları var. Bunları göze alarak almalısın. Görüntü kalitesi olarak çağ atlarsın. Yalnız sorunları da fazla olan bir panel. Ben OLED kullanıyorum, öneririm. Sorunlarını göze alarak aldım. Uzun ömürlü bir şey arıyorsan OLED şu aşamada pek doğru tercih olmayacaktır. Bence en az gen 4 ve gen 5 nesil OLED alman lazım daha uzun ömürlü olması için. Bu Samsung modeli gen 3 panel.

Of ya sorunsuz bir şey yok mu normalde 2K IPS bakıyorum ama her modelin bir sorunu var bu bütceye çıkmışken OLED önerdiler ama artık kuruş çıkamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@riasgremory, Şu an OLED panellerde sorunsuz bir model yok. İki panel türü var OLED de. Biri Samsung üretimi QD paneller, diğeri LG üretimi Tandem WOLED paneller. İki panelin de kendilerine göre artı ve eksileri var.

Sizce bu attığım model alınır mı? Yoksa daha düşük bütcelere sorunsuz 2K IPS model var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: