Yavuz59

Becerikli
Arkadaşlar Samsung Odyssey OLED G8 32" almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yaşadığı sorunları ve renk doğruluğunu yazabilir mi?

Renk doğruluğu için G6 daha iyi. Onun dışında monitörden memnunum. Tavsiye ederim. Tizen OS ile smart özellikler de iş görüyor.

Oled olmadığı için korkuyorum daha çok hikayeli oyunlar oynayan birisiyim sürekli AAA oyunlar oynamak gerçekten zevk verici bu oyunları oynarken fpsin bi önemi yok benim için renk doğruluğu konusunda oledler daha iyi araştırmama göre fakat forumda bir kişinin bu monitörün siyahları morumsu gösterdiğini söylüyor bilemiyorum

Oled olmadığı için korkuyorum daha çok hikayeli oyunlar oynayan birisiyim sürekli AAA oyunlar oynamak gerçekten zevk verici bu oyunları oynarken fpsin bi önemi yok benim için renk doğruluğu konusunda oledler daha iyi araştırmama göre fakat forumda bir kişinin bu monitörün siyahları morumsu gösterdiğini söylüyor bilemiyorum

OLED G6'yı kast etmiştim.

OLED’in siyahı çok parlak ortamda morlaşıyor fakat parlak ortamda işin yoksa dert edilecek bir şey değil. Genel bir şey bildiğim kadarıyla.

konsol için olsaydı birebir fakat ben bilgisayar için alıcam. Boyutu ve çözünürlük benim için değil. Fakat yine de teşekkür ederim tavsiye için

OLED’in siyahı çok parlak ortamda morlaşıyor fakat parlak ortamda işin yoksa dert edilecek bir şey değil. Genel bir şey bildiğim kadarıyla.
Sağolun bu konuda gerçekten çok endişeliyidim.

konsol için olsaydı birebir fakat ben bilgisayar için alıcam. Boyutu ve çözünürlük benim için değil. Fakat yine de teşekkür ederim tavsiye için

Sağolun bu konuda gerçekten çok endişeliyidim.
G6’nın yeni bir kullanıcısı olarak bu konuda güncelleme yapsam iyi olur. Gözlerimle net seçemesem de akşam bu olayı fark ettim.

Gündüz vakti gün ışığında hiçbir sıkıntı yok. Akşam vakti yoğun beyaz ışık varsa siyah kısımlar(özellikle köşelerde) flulaşıyor. Sanki odadaki o ışığı panel içine çekip o siyahın keskinliğini azaltıyor. Sadece siyah kısımlar hafif flulaşıyor. QD-OLED’lerin hepsinde geçerli sanırım.

Dolayısıyla ben arkada sarı bir loş ışıkla kullanıyorum. Bu şekilde hiç sorun yaşamadım. Arka planda ve odada direkt olarak panele parlaklığını vuran bir ışık varsa bu olay ortaya çıkıyor, ama oda hafif veya normal şekilde ışık yukarıda dağılarak aydınlatılıyorsa sorun olmuyor.

G6’nın yeni bir kullanıcısı olarak bu konuda güncelleme yapsam iyi olur. Gözlerimle net seçemesem de akşam bu olayı fark ettim.

Gündüz vakti gün ışığında hiçbir sıkıntı yok. Akşam vakti yoğun beyaz ışık varsa siyah kısımlar(özellikle köşelerde) flulaşıyor. Sanki odadaki o ışığı panel içine çekip o siyahın keskinliğini azaltıyor. Sadece siyah kısımlar hafif flulaşıyor. QD-OLED’lerin hepsinde geçerli sanırım.

Dolayısıyla ben arkada sarı bir loş ışıkla kullanıyorum. Bu şekilde hiç sorun yaşamadım. Arka planda ve odada direkt olarak panele parlaklığını vuran bir ışık varsa bu olay ortaya çıkıyor, ama oda hafif veya normal şekilde ışık yukarıda dağılarak aydınlatılıyorsa sorun olmuyor.
Gececiyim ben sadece sıfır ışıkta oynamayı severim hikayeli oyunları. Bu şekilde atmosferine kapılıp gittiğimi düşünüyorum

G6'nın yeni bir kullanıcısı olarak bu konuda güncelleme yapsam iyi olur. Gözlerimle net seçemesem de akşam bu olayı fark ettim.

Gündüz vakti gün ışığında hiçbir sıkıntı yok. Akşam vakti yoğun beyaz ışık varsa siyah kısımlar(özellikle köşelerde) flulaşıyor. Sanki odadaki o ışığı panel içine çekip o siyahın keskinliğini azaltıyor. Sadece siyah kısımlar hafif flulaşıyor. QD-OLED'lerin hepsinde geçerli sanırım.

Dolayısıyla ben arkada sarı bir loş ışıkla kullanıyorum. Bu şekilde hiç sorun yaşamadım. Arka planda ve odada direkt olarak panele parlaklığını vuran bir ışık varsa bu olay ortaya çıkıyor ama oda hafif veya normal şekilde ışık yukarıda dağılarak aydınlatılıyorsa sorun olmuyor.

Monitör hakkında yorumlarınızı ve ürünün tam model numarasını paylaşır mısınız?