Bildiğiniz üzere Galaxy Unpacked 10 temmuz tarihinde yapıldı ve ürünler tanıtıldı. Ertesi günü sipariş verdiğim ürünü 19 Temmuz'da gönderimi için bekliyordum ancak ürünlerim hala 'Kargo Bekleniyor' ekranında kargo gönderimi için bekletiliyor. Aynı ürünleri MediaMarkt, Teknosa, VatanBilgisayar vs. satmaya başladı. Hediye incik boncuk verecekler diye girdiğimiz tribe değmedi.
Sipariş verip böyle bir gecikme yaşayan var mı?
@Toby Fox Bir siparişte Z Fold6 ve Buds 3 Pro, farklı bir siparişte Buds 3 satın aldık. Hediyeleri SmartTag2, kılıf, Buds3 şeffaf kılıfı ve hızlı şarj adaptörü vs. Ön sipariş öncesinde doldurduğum form için hediye gönderimi sağlanacaktı.
@Toby Fox Bir siparişte Z Fold6 ve Buds 3 Pro, farklı bir siparişte Buds 3 satın aldık. Hediyeleri SmartTag2, kılıf, Buds3 şeffaf kılıfı ve hızlı şarj adaptörü vs. Ön sipariş öncesinde doldurduğum form için hediye gönderimi sağlanacaktı.
The new silicone ear tips appear to be if not removed correctly. Samsung’s brand-new Galaxy Buds 3 Pro were supposed to go on open sale from July 24 but...
Bildiğiniz üzere Galaxy Unpacked 10 temmuz tarihinde yapıldı ve ürünler tanıtıldı. Ertesi günü sipariş verdiğim ürünü 19 temmuz'da gönderimi için bekliyordum ancak ürünlerim hala 'Kargo Bekleniyor' ekranında kargo gönderimi için bekletiliyor. Aynı ürünleri MediaMarkt, Teknosa, VatanBilgisayar vs. satmaya başladı. Hediye incik boncuk verecekler diye girdiğimiz tribe değmedi.
Sipariş verip böyle bir gecikme yaşayan var mı?
Buds 3 Pro problemini duydum fakat diğer siparişimiz de askıda kaldı. Satış temsilcilerinin de gecikme ile alakalı bildiği bir şey yok. Boş boş konuşuyorlar.
Ben de düz Buds 3 ön sipariş vermiştim hâlâ kargo bekleniyor aşamasında. Müşteri hizmetleri papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor. Kaç gündür en kısa sürede kargolanacak diyorlar.
Ben de düz Buds 3 ön sipariş vermiştim hâlâ kargo bekleniyor aşamasında. Müşteri hizmetleri papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyor. Kaç gündür en kısa sürede kargolanacak diyorlar.
Maalesef öyle. En son 444 7 711 numaralı telefonu arayarak sürecin hızlandırılması hususunda ricada bulundum. İşin kötü tarafı birkaç gün sonra şehir dışına çıkacağım. Gelişme olursa sizleri haberdar ederim.
Esen kalın.
Maalesef öyle. En son 444 7 711 numaralı telefonu arayarak sürecin hızlandırılması hususunda ricada bulundum. İşin kötü tarafı birkaç gün sonra şehir dışına çıkacağım. Gelişme olursa sizleri haberdar ederim.
Esen kalın.
Bir gelişme var mı hocam? Müşteri hizmetlerini arayarak ben de şikayette bulundum ama fayda etmedi. Ben böyle saçmalık görmedim. Ellerinde olmayan malları sattılar bize.
Bir gelişme var mı hocam? Müşteri hizmetlerini arayarak ben de şikayette bulundum ama fayda etmedi. Ben böyle saçmalık görmedim. Ellerinde olmayan malları sattılar bize.