Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Fiyatlar mükemmel, sudan ucuz.
Bir tane S24 Plus/S25 FE al geç dâhâ iyi.
Jak girişi yok, SD kart yok, depolama artınca RAM belleğinde kayda değer artış yok, kamera sensörlerinde elle tutulur geliştirme yok... bir adı var o kadar.
Bir tane S24 Plus/S25 FE al geç dâhâ iyi.
Jak girişi yok, SD kart yok, depolama artınca RAM belleğinde kayda değer artış yok, kamera sensörlerinde elle tutulur geliştirme yok... bir adı var o kadar.
Bunları eksi olarak değerlendirmek yanlış. Hiçbirinde yok zaten. Kamera ve batarya tarafında iyileştirme yapması yeterli. Kimsenin derdi jak girişi ve SD kart değil.
- Makaleler
- 1
Ben tutuyorum hocam bu özellikleri, SD kart neyse de jak girişine hızlı veda ettiğimizi düşünüyorum.
- Makaleler
- 1
Benim anladığım kadarıyla Samsung kamera sensörlerinde donanımdan ziyade yazılım tarafında geliştirme yapmayı tercih etti, Amerika yine Çinli gruba Huawei gibi ambargo uygularsa şaşırmam.@ZCPS21, BT kulaklık var yine iyi ya. Keşke tek derdimiz jak girişi olsaydı. Bazı rakiplerinin telephoto ve UW kameraları bile Samsung'un ana kamerasından daha büyük. Rezillik, kepazelik bir durum.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Valla 109 bin az para değil ki tahmin ettiğim ve söylediğim fiyatlarda çıktı zaten. Ben mayıs ya da haziran gibi almayı düşünüyorum telefon ama o zaman da 256 GB model 95-100 bin civarında kalırsa S25U düşüneceğim gibi duruyor.
S23 Ultra modelinden beridir yazılıma odaklanıyor, donanımı önemsemiyor maalesef. Bu kötü sensörlere rağmen yine rakipleriyle baş ediyor ama iyi sensör kullansa rakiplerini toz eder yapmıyor ama.Benim anladığım kadarıyla Samsung kamera sensörlerinde donanımdan ziyade yazılım tarafında geliştirme yapmayı tercih etti,
Umarım öyle bir şey yapmaz da Huawei'ye yazık oldu. Onu diğerlerinden farkı ne ki ona tek öyle yaptılar çözemedim. Aralarında kamera ve OS olarak da en iyisi Huawei bu arada.Amerika yine Çinli gruba Huawei gibi ambargo uygularsa şaşırmam.
- Makaleler
- 1
5-10 dolar farkla yeni sensör koymuyorlar, şaka gibi iş.S23 Ultra modelinden beridir yazılıma odaklanıyor, donanımı önemsemiyor maalesef. Bu kötü sensörlere rağmen yine rakipleriyle baş ediyor ama iyi sensör kullansa rakiplerini toz eder yapmıyor ama.
Zamanında Çin hükümetine veri sızdırıyor gibi bir muhabbet dönmüştü, aynısını yapmıyorlarmış gibi.Umarım öyle bir şey yapmaz da Huawei'ye yazık oldu. Onu diğerlerinden farkı ne ki ona tek öyle yaptılar çözemedim. Aralarında kamera ve OS olarak da en iyisi Huawei bu arada.
S25 Ultra'danın kamera noktalarında zayıflıkları S26 Ultra ile beraber çoğu çözülmüş ama yine de yeterli değil. Fotoğraflarda yine çok iyi de. Video noktasında 17 Pro serisi yine daha üstün gözüküyor ilk baktığım örneklerde, daha da detaylı incelemeleri beklemek gerek tabii.5-10 dolar farkla yeni sensör koymuyorlar, şaka gibi iş.
S27 Ultra'nın 5200-5300 MAH ile geleceği söyleniyor şaka gibi gerçekten. Bu Samsung adam olmaz.
Son düzenleme: