Telefon güzelmiş, beklediğimden daha iyi çıktı. Düz modelini almak istiyorum ama almadan önce fiyatının düşmesini bekleyeceğim. Sizce ne zamana kadar beklersem fiyatı düşmeye başlar?
S25 Ultra çıktıktan 15 gün sonra 83.500'den kısa süreli olarak 65.400'e düşmüş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-25 215641.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-25 215641.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 29
Hocam 6-7 yıl götürecek telefon arıyorum. S25 Plus alınır mı 57K?
7 yıl güncelleme desteği var. Kaldı 6 yılı. Donanım olarak iyi bir model. Kamerası da işini görür ben yetersiz bulsam da. O kadar yıl telefondan sıkılmayacaksan tercih edilebilir. Arayüzü diğer Android modellerinden daha iyi o nedenle öneririm Samsung.

7 yıl güncelleme desteği var. Kaldı 6 yılı. Donanım olarak iyi bir model. Kamerası da işini görür ben yetersiz bulsam da. O kadar yıl telefondan sıkılmayacaksan tercih edilebilir. Arayüzü diğer Android modellerinden daha iyi o nedenle öneririm Samsung.

Kamerayla işim yok hocam. 9 yıldır kullanmakta olduğum J7 Prime'dan geçersem çağ atlarım sanırım.

Abo, bu nasıl fiyat. Düşmüş bak, şimdi heyecanlandım. Bence 1 ay sonra Amazon gibi yerlerde net, gözle görülür büyük bir indirim olur diye düşünüyorum.

Samsung her zaman fiyatlarını yüksekten açıklıyor zaten. Yıllardır yapıyor bunu... Şu an Samsung'un resmi sitesinde S26 modeli 70.500TL (12/256) olmasına rağmen HB sitesinde 64.500 Türk lirası (:

S25 serisinde fiyatlar uzun sure dusmemisti. Ozellikle Plus modelinde.

Plus modeli zaten en az satan model olarak geçiyor normal yani.