Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Merak etmeyin One UI 8'in S25'lere bile gelmesi ağustos ayının orta ve sonunu bulur
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
A35 kullanıyorum, gelmesi epey zaman alacaktır elbette ama kapalı durması benim açımdan daha iyi. Unutup güncelle butonuna basarak bootloader'i sonsuza kadar kilitleyebilecek bir insanım. Bilgilendirme için teşekkürler.Merak etmeyin One UI 8'in S25'lere bile gelmesi ağustos ayının orta ve sonunu bulurama güncellemek hata. Umarım Samsung kararından döner.
- Makaleler
- 6
A35 kullanıyorum, gelmesi epey zaman alacaktır elbette ama kapalı durması benim açımdan daha iyi. Unutup güncelle butonuna basarak Bootloader'i sonsuza kadar kilitleyebilecek bir insanım. Bilgilendirme için teşekkürler.
Yani eğer mümkünse düşürdüğünüzde açılır umarım. Çok hakim değilim ama mümkünse güncellenebilinir.
Yani eğer mümkünse düşürdüğünüzde açılır umarım. Çok hakim değilim ama mümkünse güncellenebilinir.
Hocam özür dilerek bunun artık mümkün olmadığını biliyoruz bl de güncellendiği için fakat istisnalarda mevcut. Örneğin A53 One UI 7 güncelleme almadan önce Android 14'teyken binary değişti ve One UI 7 de o binary sabit kaldı ve isterseniz dönebiliyordunuz ama One UI 7'nin ilk güvenlik güncellemesinde binary değişti. Bu durum her cihaz için geçerli olur mu o muamma tabii.
Güncelleme desteği bitince Bootloader kilidini açıp ROM atarım diye düşünüyordum. Artık direkt kilit açmasına izin ver seçeneğini aktif ederek kullanacağım uyarı için teşekkürler.
İddia sanırsam doğru çoğu kaynakta yer almış:
Hatta bu kaynakta One UI 8'i kilit açıkken yükleyip sonrasında otomatik olarak Bootloader kilidinin kapandığını bildiren kullanıcılar olduğu iddia edilmiş.
Hatta bu kaynakta One UI 8'i kilit açıkken yükleyip sonrasında otomatik olarak Bootloader kilidinin kapandığını bildiren kullanıcılar olduğu iddia edilmiş.
Eyvah o zaman açıp da yüklerim diye düşünmüştüm.Güncelleme desteği bitince Bootloader kilidini açıp ROM atarım diye düşünüyordum. Artık direkt kilit açmasına izin ver seçeneğini aktif ederek kullanacağım uyarı için teşekkürler.
- Makaleler
- 6
Güncelleme desteği bitince Bootloader kilidini açıp ROM atarım diye düşünüyordum. Artık direkt kilit açmasına izin ver seçeneğini aktif ederek kullanacağım uyarı için teşekkürler.
Kesin Bootloader kilidi kapatılıyor. İddialar vs de doğru ki şu an One UI 8 kullananlar doğruladı.
Güncellemeyiz olur biter.
Ayrıca eğer önünüzde +6 yıl boyunca güncelleme alacak cihazınız varsa güncellemeyi yapın. Boş verin bunları. 6 yıl güncellemenin sonunda daha çok gider. 1 yıl güncelleme alan telefon bile 7 sene gitti dostlar.
Z flip 7 de kapalı gelmiş.
@Zyrtek,
Son düzenleme:
O zaman cidden samsung bunu yapmaya kafa koymuş ama bence gene exploit patlatırlar açmak için ADB ile falan. Biraz bekleyelim umarım exploitler çıkar.Kesin Bootloader kilidi kapatılıyor. İddialar vs de doğru ki şu an One UI 8 kullananlar doğruladı.
Güncellemeyiz olur biter.
Ayrıca eğer önünüzde +6 yıl boyunca güncelleme alacak cihazınız varsa güncellemeyi yapın. Boş verin bunları. 6 yıl güncellemenin sonunda daha çok gider. 1 yıl güncelleme alan telefon bile 7 sene gitti dostlar.
Z flip 7 de kapalı gelmiş.
Eki Görüntüle 167507
@Zyrtek,
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-