Büyük güncelleme ancak baktığımızda S24 serisini geçtim bazı a serileri mayıs'ta alacak. Zaten Android 16 beta çıkacak biraz sonrasındada. Samsung S25 serisini satabilmek için yapıyor. Betayı normalde olması gerekenden fazla tutmasından belliydi.

One UI 8 ve diğerlerinde böyle bir durum olmayacak. Exynos işlemciler için özel optimize çalışmaları yapıyor şu an Samsung. Ama tabii gecikmesi çok kötü bir şey.

Büyük güncelleme ancak baktığımızda S24 serisini geçtim bazı a serileri mayıs'ta alacak. Zaten Android 16 beta çıkacak biraz sonrasındada. Samsung S25 serisini satabilmek için yapıyor. Betayı normalde olması gerekenden fazla tutmasından belliydi.
S25 serisini satmak için yaptığını zannetmiyorum. S25 serisiyle gelen 7 sürümünde hatalar vardı resmen tamamlanmamış yazılım ile çıkardılar. Şu sıralar toparlıyorlar betalar ile.

One UI 8 ve diğerlerinde böyle bir durum olmayacak. Exynos işlemciler için özel optimize çalışmaları yapıyor şu an Samsung. Ama tabii gecikmesi çok kötü bir şey.
15 ile birlikte geçilen Vulkan için Exynos'u optimize ediyor. Exynos işlemciler için çok daha iyi olacak yeni sürüm. Zaman alırsa alsın yeter ki sorunsuz çıksın. İnsanlar o kadar parayı bayılıp bir de saçma sapan buglarla uğraşmak zorunda kalıyor.