Samsung S11 Ultra vs Honor Magic Pad 4 vs Samsung S10 Ultra

omerk_k

Uzman
Başlıkta da gördüğünüz gibi S11 Ultra vs Honor Magic Pad 4 vs S10 Ultra tablet modellerinden hangisi daha iyi?

Peki sizce S10 Ultra mı yoksa S11 Ultra mı?
S11 Ultra'da tek sevmediğim nokta şu anlık klavyeli kılıfı... S10 Ultra'nın touchpad ve kalem koyma yeri bulunuyor kılıfında.

Ekran parlaklığında ve işlemcide ise S11 Ultra önde.

Bu görsele göre S11 Ultra'da olmayan şeyler S10 Ultra'da bulunmakta. sizce bu bilgiler eksik mi ya da doğru mu?

Azami bütçen nedir hocam?

Hem Tab S11 serisini hem de Tab S10 serisini bazı pürüzlerden dolayı önermiyorum.

Öncelikle uyarıyim, S11 Ultra ve S10 Ultra çok büyük cihazlar. Mobilite olarak pek iyi değil bu kadar büyük olması. Kullanım amacınızı tam olarak belirledikten sonra almayı düşünün bu tarz tabletleri derim. Onun dışında S10 Ultra kullanıcısyım, sorunuz varsa cevaplıyabilirim elimden geldiğince.

Azami bütçen nedir hocam?

Hem Tab S11 serisini hem de Tab S10 serisini bazı pürüzlerden dolayı önermiyorum.

S10 Ultra S11 Ultra ya bütçem var. Hangi pürüzlerden bahsediyoruz iki model içinde?
Tableti hem film dizi izlemek (film ve dizi keyfini severim) hem internette gezinmek hem bir laptop gibi DeX mantığıyla kullanmak istiyorum yani yanımda tablet taşımak yerine tableti laptop gibi taşıyacağımı düşünebilirsiniz ufak tefek oyun harici farklı oyun oynamam zaten masaüstü sistemim bulunmakta.
S10 ultrada yaşadığınız sorunlar nedir?
Hangi kılıfı kullanıyorsunuz?
S11 Ultra ile arasında görselde ki farklar var mıdır yoksa S11 Ultra için epeyde eksik mi belirtilmiş?
Honor önermiyorsunuz sanırım?
Sırasıyla sorularım bunlardır?

Tab S10 Ultra önermiyorum çünkü artık eski sayılabilecek bir cihaz, birkaç ay sonra Tab S12 serisi gelecek ne de olsa. Ayrıca o fiyat için artık zayıf kalan bir yongayla geliyor.

Tab S11 Ultra'nın ekranında kumlanma sorunu var. Aslında Tab S11 serisinin tamamında var bu sorun.

Honor da maalesef o fiyatı pek hak etmiyor, fiyatının düşmesi lazım.

Yani ben yerinizde olsam imkanımı iPad Pro serisi için zorlardım. Olmadı Tab S12 serisini beklerdim.

Apple düşmanıyım hocam İpad Pro alacağımı sanmıyorum
Kumlanma sorununu sizden görüp araştırdım varmış sanırım ama çok konu göremedim çok karşılaşılan bir sorun değil mi acaba?

Ben de Apple'ı pek sevmem ama tablet sektöründe liderler hocam, geçen mecbur iPad almak zorunda kaldım.

Kumlanma sorununun hangi koşullar altında çıktığından tam emin değilim ama bütün Tab S11 serisinde olduğunu biliyorum.

Yani illaki iPad Pro almam diyorsanız en azından Tab S12 serisini bekleyin derim. Tab S11 serisi pek de içaçıcı şekilde gelmedi maalesef.

S10 ultrayı tam anlamıyla neden önermiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…