Shadow00 2

Üyecik
Bu iki tableti genel anlamda ve kalem performansını değerlendirebilir misiniz? Not, video izleme vb. Şeyler yapan birisi için hangisini almak daha mantıklı olur. Çoğu kişi iPad Pro M4 kullanıyor ve neredeyse hepsi memnun.

Bu iki tableti genel anlamda ve kalem performansını değerlendirebilir misiniz? Not, video izleme vb. şeyler yapan birisi için hangisini almak daha mantıklı olur. Çoğu kişi iPad Pro M4 kullanıyor ve neredeyse hepsi memnun.

S Ultra çok büyük tablettir. Sürekli masada kullanmak zorundasın gibi bir şey. Ki fiyatı fazla bence sunduğu şeylere göre. S10 Ultra kullanıcısı olarak şu fiyatlardayken IPad'i tercih ederdim.

S Ultra çok büyük tablettir. Sürekli masada kullanmak zorundasın gibi bir şey. Ki fiyatı fazla bence sunduğu şeylere göre. S10 Ultra kullanıcısı olarak şu fiyatlardayken IPad'i tercih ederdim.
Hocam, benim için not ve ekran boyutu yeterliliği çok önemli. İkisinide ikinci el alacağım, fiyatları; M4 Pro (sadece tablet, kalem +4.000Tl) 31-35.000TL, S11 Ultra (kalem dahil) 30-35.000TL. iPad'in de boyutu çok küçük geldi 35'den fazla vermek istemiyorum.

Hocam, benim için not ve ekran boyutu yeterliliği çok önemli. İkisini de ikinci el alacağım, fiyatları; M4 Pro (sadece tablet, kalem +4.000TL) 31-35.000TL, S11 Ultra (kalem dahil) 30-35.000TL. IPad'in de boyutu çok küçük geldi 35'ten fazla vermek istemiyorum.

İkinci el belki düşünülebilir. Ders için çok güzel cihaz zaten. Kocaman ekran olduğundan ekranı iliye bölüp çok rahat kullanabiliyorsun. Eğer mobilite ihtiyacınız yok ise S11 Ultra bakabilirsiniz. Ancak işlem gücünde hala iPad çok önde. Bunu göz önüne alarak seçim yapın.