Samsung S11 Ultra vs Honor Magic Pad 4 vs Samsung S10 Ultra

30 - 35K₺ için tek ve yegane önerim iPad Air M4.. Kendim de kullanıyorum ve çok memnunum, özellikle yazılım açısından çok başarılı .

Hocam ben direkt IOS'dan nefret ediyorum Turkcell çalışanıyım Apple telefona dokununca midem bulanıyor .
S10+ nasıl bir seçenek olur sizce?

Hocam bu konu neden bu kadar takılıyor? AdGuard DNS kurulup basitçe çözülebilecek bir sorun değil mi?

Hocam senin DNS kurman o reklam çeken kaynağın sistemde olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Eğer ben DNS ile reklam engellerim, sorun olmaz derse kendisi Honor'a yönelebilir.

Bazı reklamlar DNS ile engellenemeyebiliyor bu arada .

Hocam ben direkt IOS'dan nefret ediyorum Turkcell çalışanıyım Apple telefona dokununca midem bulanıyor .
S10+ nasıl bir seçenek olur sizce?

Yok hocam yok Tab S10 serisine bakma artık. İllaki Samsung alacaksan, sorunlarını görmezden gelip Tab S11 serisinden bi'şey al geç. Her türlü eski nesil cihaz almaktan mantıklıdır.

Sanırım S10 Ultra veya S11 Ultra arasında gitgele devam edeceğim gibi görünüyor S10 Ultranın çok eskidiğini sanmıyorum fazlasıyla yetecektir eğer iyi bir fiyata düşerse direkt klavyesi ile alırım gibime geliyor

S11 ile yeni DeX geldi hocam. Eski DeX S10 ile kullanılabiliyor diye biliyorum. Tabii güncelleme yapmazsanız. YouTube'dan bakabilirsiniz.

M3 ile M4 arasında mutlaka fark vardır hocam da konu sahibi dizi/film amaçlı yazmış. Günlük kullanım diyelim ona. Günlük kullanımda bu kadar iddialı işlemcilerin etkisi olur mu bilmiyorum. Ama iPadler gerçekten tablet işinde çok iyi yalan yok.

Yok hocam yok Tab S10 serisine bakma artık. İllaki Samsung alacaksan, sorunlarını görmezden gelip Tab S11 serisinden bi'şey al geç. Her türlü eski nesil cihaz almaktan mantıklıdır.
Konu sahibi alsın diye demiyorum fakat 1 model önceki tablet neden alınmaz olsun ki? Yani devri geçmiş gibi söyleniyor. Tamam yakında çıkacak yeni model ile eskide kalabilir fakat hala kullanılabilecek cihaz. S11'deki söylenilen kroniklere bakılırsa ve S10'da böyle sıkıntılar yoksa neden tercih edilmesin? 9300+ ile 9400+ arasında günlük kullanımda ahım şahım fark olacağını sanmıyorum. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…