Yok hocam yok Tab S10 serisine bakma artık. İllaki Samsung alacaksan, sorunlarını görmezden gelip Tab S11 serisinden bi'şey al geç. Her türlü eski nesil cihaz almaktan mantıklıdır.
Hocam senin DNS kurman o reklam çeken kaynağın sistemde olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Eğer ben DNS ile reklam engellerim, sorun olmaz derse kendisi Honor'a yönelebilir.
Bazı reklamlar DNS ile engellenemeyebiliyor bu arada .
Yok hocam yok Tab S10 serisine bakma artık. İllaki Samsung alacaksan, sorunlarını görmezden gelip Tab S11 serisinden bi'şey al geç. Her türlü eski nesil cihaz almaktan mantıklıdır.
Sanırım S10 Ultra veya S11 Ultra arasında gitgele devam edeceğim gibi görünüyor S10 Ultranın çok eskidiğini sanmıyorum fazlasıyla yetecektir eğer iyi bir fiyata düşerse direkt klavyesi ile alırım gibime geliyor
S10 Ultra S11 Ultra ya bütçem var. Hangi pürüzlerden bahsediyoruz iki model içinde?
Tableti hem film dizi izlemek (film ve dizi keyfini severim) hem internette gezinmek hem bir laptop gibi DeX mantığıyla kullanmak istiyorum yani yanımda tablet taşımak yerine tableti laptop gibi taşıyacağımı düşünebilirsiniz ufak tefek oyun harici farklı oyun oynamam zaten masaüstü sistemim bulunmakta.
S10 ultrada yaşadığınız sorunlar nedir?
Hangi kılıfı kullanıyorsunuz?
S11 Ultra ile arasında görselde ki farklar var mıdır yoksa S11 Ultra için epeyde eksik mi belirtilmiş?
Honor önermiyorsunuz sanırım?
Sırasıyla sorularım bunlardır?
M3 ile M4 arasında mutlaka fark vardır hocam da konu sahibi dizi/film amaçlı yazmış. Günlük kullanım diyelim ona. Günlük kullanımda bu kadar iddialı işlemcilerin etkisi olur mu bilmiyorum. Ama iPadler gerçekten tablet işinde çok iyi yalan yok.
Konu sahibi alsın diye demiyorum fakat 1 model önceki tablet neden alınmaz olsun ki? Yani devri geçmiş gibi söyleniyor. Tamam yakında çıkacak yeni model ile eskide kalabilir fakat hala kullanılabilecek cihaz. S11'deki söylenilen kroniklere bakılırsa ve S10'da böyle sıkıntılar yoksa neden tercih edilmesin? 9300+ ile 9400+ arasında günlük kullanımda ahım şahım fark olacağını sanmıyorum. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirler.