DeX'i bir YouTube'dan izleyin hocam. Laptop mantığı gibi kullanmak mantıklı. Taşınabilirlik açısından sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorsanız siz bilirsiniz. Üçü de iyi tablet. Honor hakkında bilgim yok. Araştırmak lazım.
DeX modunu sevdim açıkçası eskisini bilmediğim için yenisinin kötü olduğunu düşünmüyorum. S11 ultrada karar kıldım beklesem mi beklemesem mi diye düşünüyorum sipariş için şu anda sitelerde var ancak 2K düşük halide varmış 1 hafta önce ayrıca satıcıda güvenilir bir satıcı yok şu anda örneğin Hepsiburada, AmazonTR, Trendyol gibi satıcılar
Düz S11 kullanıyorum. 1 ay gibi bir süre ödünç alarak S9 Ultra'da kullandım. Ultra modelleri ele gelecek modeller değil, onu söyleyebilirim. Masaya bağlısınız, ancak masadan ayrılmayı planlamıyormuşsunuz. O yüzden sizin için fark etmez. S11'de kumlanma sadece en dip parlaklıkta yaşanıyor. Bu parlaklık seviyesine hiçbir zaman ihtiyaç duymadım. S9 Ultra'da da kumlanma vardı, bunu belirteyim. En dibin biraz üstünde bir sorun olmuyor. Ekstra karanlık modu da mevcut. Kumlanma olmadan parlaklığı düşürmek için. Sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Samsung'un One UI arayüzü yıllardır tabletler için geliştiriliyor, optimize ediliyor. Honor'da böyle bir şey yok, Honor'un köklü bir tablet geçmişi de yok aslına bakarsan. Yine Honor tarafında DeX gibi bi'şey de yok.
Düz S11 kullanıyorum. 1 ay gibi bir süre ödünç alarak S9 Ultra'da kullandım. Ultra modelleri ele gelecek modeller değil, onu söyleyebilirim. Masaya bağlısınız, ancak masadan ayrılmayı planlamıyormuşsunuz. O yüzden sizin için fark etmez. S11'de kumlanma sadece en dip parlaklıkta yaşanıyor. Bu parlaklık seviyesine hiçbir zaman ihtiyaç duymadım. S9 Ultra'da da kumlanma vardı, bunu belirteyim. En dibin biraz üstünde bir sorun olmuyor. Ekstra karanlık modu da mevcut. Kumlanma olmadan parlaklığı düşürmek için. Sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Samsung'un One UI arayüzü yıllardır tabletler için geliştiriliyor, optimize ediliyor. Honor'da böyle bir şey yok, Honor'un köklü bir tablet geçmişi de yok aslına bakarsan. Yine Honor tarafında DeX gibi bi'şey de yok.
S11 ultranın sizce fiyatının düşmesini beklemeli miyim? 1 2bin daha yoksa sipariş vermeli miyim?
Kılıf olarak da bunu düşünüyorum sizce nasıl görünüyor?
Valla ne desem bilemedim. Haziran'ın son günlerinde bu cihaz yaklaşık 40.500₺ bandında satılmış. Şu an ise en uygun satan bilindik satıcı Hepsiburada ve fiyatı 47K₺ dolaylarında.
Bilmiyorum inan; bazen aniden indirim oluyor, bazen fiyat daha da artıyor. Öngörmek zor .
Kılıf kısmını da kafana yatan ve yorumları da olumlu olan birini al gitsin.
Vallahi ne desem bilemedim. Haziran'ın son günlerinde bu cihaz yaklaşık 40.500₺ bandında satılmış. Şu an ise en uygun satan bilindik satıcı Hepsiburada ve fiyatı 47K₺ dolaylarında.
Bilmiyorum inan; bazen aniden indirim oluyor, bazen fiyat daha da artıyor. Öngörmek zor .
Kılıf kısmını da kafana yatan ve yorumları da olumlu olan birini al gitsin.
40k ya satılan muhtemelen 256 GB modelidir diye düşünüyorum 512 GB da en düşük 45i görmüştür diye düşünüyorum. Oyunda kuracağımı düşünürsek 512 GB anca mı yeter sizce? Yoksa 256 GB fazlasıyla yine yeter mi?