Selamlar, yıllardır bu durum böyle sanırım. S20 FE ve güncel A serisinde Google Maps resmen 15 FPS falan çalışıyor. Bunun çözümü var mı yoksa 120 Hz ekranlı telefonda saçma sapan işler mi görmeliyiz?

Selamlar, yıllardır bu durum böyle sanırım. S20 FE ve güncel A serisinde Google Maps resmen 15 FPS falan çalışıyor. Bunun çözümü var mı yoksa 120 Hz ekranlı telefonda saçma sapan işler mi görmeliyiz?
Uygulamayı açtığın gibi mi donuyor? Yoksa belirli bir lokasyona bakarken mi sorun yaşıyorsunuz? Uygulamayı açtığın gibi sorun yaşıyorsanız, mevcut internet hızınıza bağlı olarak içerikleri yüklemesi uzun sürdüğünden ötürü telefonunuzun ağır tepki vermesi normaldir. Tarayıcı üzerinden de kullanmaya çalışabilirsiniz.

Akıcı değil uygulama. Herhangi bir yere giderken yol tarifi açınca dönüşlerde vs 10 FPS çalışıyor uygulama. Babamın cihazında böyle. Benim S serisi de öyleydi. Siz deneyip ekran videosu alabilir misiniz?

Akıcı değil uygulama. Herhangi bir yere giderken yol tarifi açınca dönüşlerde vs 10 FPS çalışıyor uygulama. Babamın cihazında böyle. Benim S serisi de öyleydi. Siz deneyip ekran videosu alabilir misiniz?
Az önce kardeşimin S20 FE model telefonunu kontrol ettim. Herhangi bir sorunu yok.
IMG-20241104-WA0000.webp

Bende açıkçası bir sorun olmadı, tabii gece olduğundan araba ile deneyemedim ancak yürürken sorun olmadı dönüşlerde. Tek sorun olarak bu yer hakkında kısmı yavaş açıldı o da internet hızından sanırsam.

Arkadaşlar yolda giderken, virajlara gelince harita ekranı kendisi dönüyor ya, o esnada kasma oluyor. Google Maps'i aktif kullandığım için bu konuyu devam ediyor mu diye merak ediyorum. Bu oldukça geçmeyi düşünmüyorum tekrar.

Yol tarifi aktifken oluyor bahsettiğim kasma.

Son düzenleme: