Merhaba, bu iki telefonfan birini tercih etme hakkım var. S21 FE 2. nesil işlemcisi ve ön kamerasından dolayı düşünüyorum ancak bataryası, ısınması ve arka kamerasının pek de iyi olmaması nedeniyle kararsızım. A36'da ise işlemci dışında çoğu ozelleligi benim için yeterli zaten sadece gündelik kullanım olacak. Sizce hangisini almalıyım? Başka bir telefon da onerebilirsiniz bütçe maksimum 17k üstü yok.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
S21 FE 2. nesil batarya hariç daha iyi.
- Makaleler
- 6
S21 FE batarya ve güncelleme desteği hariç daha iyi. Isınmaları yaklaşık öyle ama A36 daha serin.
Ben olsam A36 alırdım.
Ben olsam A36 alırdım.
İtachi Uchiha
Yetkin
Ne için kullanacaksın? Kamera ve işlemcisi A36'ya göre daha iyi. A36 sadece batarya ve güncelleme anlamında daha iyi.Bana sormadan S21 FE 2. nesil sipariş vermiş ailem. Hata mı yaptılar, iade etmeli miyim kalsın mı?
- Makaleler
- 23
Ikisi de degil. SELAM150 kuponuyla tam butcene uyuyor. A36'dan ve S21 FE'den cok daha iyi.
- Makaleler
- 6
Bana sormadan S21 FE 2. nesil sipariş vermiş ailem. Hata mı yaptılar, iade etmeli miyim kalsın mı?
Bence iade edin. Samsung shoptan eğitim indirimiyle A36 alın. Hem daha ucuz hem daha güncel. İyi kameraya ihtiyaç yoksa S21 FE almayın.
Batur 4
Başarılı
Bana sormadan S21 FE 2. nesil sipariş vermiş ailem. Hata mı yaptılar, iade etmeli miyim kalsın mı?
İade etmeye değmez vaktinize yazık, bence üzmez ancak ısınan bir cihaz olduğunu da unutmayın ayrıca hantal ve güncelleme almıyor, bataryası da cabası ama performans olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim.