Makaleler
6
Genel Samsung veya diğer cihazlarınız için kullandığınız ekran koruyucu da olur. En önemlisi plastik olmaması, işini tam yapması (ekran çevrildiğinde karartması) eğer parmak izi okursa güzel olur. Ekran kalitesinde düşüş olabilir dediklerimi eksiksiz yapması yeterli benim için.
Böyle kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünleri atarsanız sevinirim. İnternetten alacağım. Herhangi bütçe sorunu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, ekran koruyucu markalarında en iyisinin Spigen olduğunu biliyorum. Bütçe sınırı olmadığından rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu arada konudan alakasız, ekran süreniz kaç acaba? Maalesef ben de aynı telefonu kullanıyorum, maksimum 3 saat ekran süresi alıyorum. Ne yaptıysam arttıramadım işlemcisi gerçekten çok verimsiz.

Spigen tavsiye ederim. Fakat ben ekran koruyucuya bu parayi vermezdim.

Spigen'den şaşma, ikili paketini alırsan uzun yıllar kullanırsın. Kullandığım her telefona muhakkak bu markayı alıyorum, biliyorsun seninle zamanında da konuşmuştuk. Parmak izi uyumu, renkleri bozmaması ve dayanıklılığı ile çok iyidir.

Spigen tavsiye ederim. Fakat ben ekran koruyucuya bu parayi vermezdim.

Hayalet ekran hocam. Normal değil.

Ekran süreniz kaç acaba? Maalesef ben de aynı telefonu kullanıyorum, maksimum 3 saat ekran süresi alıyorum. Ne yaptıysam arttıramadım işlemcisi gerçekten çok verimsiz.

Tek şarjla 2 saat alıyorum.