Kaldera

Başarılı
Arkadaşlar Samsung S22 cihazım var yanlışlıkla benim için önemli olan bir videoyu silmişim yeni fark ediyorum ve çöp kutusunda da yok. Videoyu son 1 ay içinde silmişimdir kurtarabileceğim bir program var mı? Play Store'de bütün uygulamaları denedim ama kurtaramadım. Cihazımda root yok.

Arkadaşlar Samsung S22 cihazım var yanlışlıkla benim için önemli olan bir videoyu silmişim yeni fark ediyorum ve çöp kutusunda da yok. Videoyu son 1 ay içinde silmişimdir kurtarabileceğim bir program var mı? Play Store'de bütün uygulamaları denedim ama kurtaramadım. Cihazımda root yok.

Google Fotoğraflar yedekleme ayarı açık mı?

Cihazda herhangi bir yedekleme/bulut hizmeti bulunmuyorsa üçüncü parti uygulamalarla geri getirilebilir fakat bunun için root gerekebilir.

Google Fotoğraflar kullanmıyorum normal galeri uygulaması, onda da yedeklemeyi açmadım maalesef.

Samsung galeri kullanıyorum, onda da yedekleme açmadım.

O zaman maalesef verileri kurtaramazsınız, fotoğrafların kayıtlı olduğu kısmın üzerine yüksek ihtimalle başka bir veri yazılmıştır bile. Maalesef -bildiğim kadarıyla- fotoğraflarınızı kurtaramazsınız.