Samsung S22'yi sürekli pil tasarufunda kullanmak sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6159
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
  • Etiketler Etiketler
    pil var

6159

Uzman
Samsung S22 kullanıyorum. Haliyle bataryası hiç tatmin edici değil. 60Hz benim için sorun değil kullanırım ancak bir zararı olur mu?

Olmaz. Siz kaç saat alıyorsunuz? Şu an 5 saattir kullanıyorum ve yüzde 40 da. Bende S22 kullanıyorum.

Normalde 1 günü rahat çıkarıyor ama yoğun kullanımda günde 2 kere şarj ediyorum.

Pil tasarrufu modu bir sorun teşkil etmiyor, S22 bataryası zayıf bir cihaz iken bu modu kullanmamak mantıksız olur.

Samsung S22 kullanıyorum. Haliyle bataryası hiç tatmin edici değil. 60Hz benim için sorun değil kullanırım ancak bir zararı olur mu?
OneUI 7 ile kapatilabiliyor bu arada guc tasarrufunda 60Hz.
Sorunuza gelirsek ben de S22 kullaniyorum pil umrumda degil ama elimde isinmasini onluyor.

One UI 7 ile kapatilabiliyor bu arada guc tasarrufunda 60Hz.
Sorunuza gelirsek ben de S22 kullanıyorum pil umurumda degil ama elimde isinmasini onluyor.

Beraberinde CPU hızını %70'e sınırlamasınıda kapatıyor.

Beraberinde CPU hızını %70'e sınırlamasınıda kapatıyor.
Kisitlamasa bile bende telefonun isisi dusuyor tahminimce arkadaki uygulamalari daha agresif kapattigi icin, telefonum hic isinmiyor kapattigim an alev alir pil tasarrufunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…