Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Samsung S22 kullanıyorum. Haliyle bataryası hiç tatmin edici değil. 60Hz benim için sorun değil kullanırım ancak bir zararı olur mu?
Olmaz. Siz kaç saat alıyorsunuz? Şu an 5 saattir kullanıyorum ve yüzde 40 da.Bende S22 kullanıyorum.
Olmaz. Siz kaç saat alıyorsunuz? Şu an 5 saattir kullanıyorum ve yüzde 40 da. Bende S22 kullanıyorum.
Normalde 1 günü rahat çıkarıyor ama yoğun kullanımda günde 2 kere şarj ediyorum.
- Makaleler
- 6
Normalde 1 günü rahat çıkarıyor ama yoğun kullanımda günde 2 kere şarj ediyorum.
Pil tasarrufunda kullanmak sorun yaratmaz ama yine de normal bir süre alıyorsunuz. S22'in genel bir sorunu zaten.
- Makaleler
- 1
Pil tasarrufu modu bir sorun teşkil etmiyor, S22 bataryası zayıf bir cihaz iken bu modu kullanmamak mantıksız olur.
il1rian
Becerikli
OneUI 7 ile kapatilabiliyor bu arada guc tasarrufunda 60Hz.Samsung S22 kullanıyorum. Haliyle bataryası hiç tatmin edici değil. 60Hz benim için sorun değil kullanırım ancak bir zararı olur mu?
Sorunuza gelirsek ben de S22 kullaniyorum pil umrumda degil ama elimde isinmasini onluyor.
One UI 7 ile kapatilabiliyor bu arada guc tasarrufunda 60Hz.
Sorunuza gelirsek ben de S22 kullanıyorum pil umurumda degil ama elimde isinmasini onluyor.
Beraberinde CPU hızını %70'e sınırlamasınıda kapatıyor.
il1rian
Becerikli
Kisitlamasa bile bende telefonun isisi dusuyor tahminimce arkadaki uygulamalari daha agresif kapattigi icin, telefonum hic isinmiyor kapattigim an alev alir pil tasarrufunu.Beraberinde CPU hızını %70'e sınırlamasınıda kapatıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-