Samsung S23 FE elde video sabitleme testi

Makaleler
35
Yer
TR
Cihaz
S23 FE
Akşam, hafif düşük ışıkta 1080p 30 kare ana sensor/ana lenste dijital mudahale (aksiyon mod) açmadan yaptığım yürüyüş testi. Bu fiyattaki telefon gimbal performansi veriyor cidden inanılmaz.

Açık konuşmak gerekirse bana normal ve olması gerektiği gibi geldi. Benim iPhone 11'de hemen hemen bu tarz bi' stabilizasyon yapıyor zaten. Bu arada sürekli otomatik pozlama vs. yapması çok göz yoruyor.

Açık konuşmak gerekirse bana normal ve olması gerektiği gibi geldi. Benim iPhone 11'de hemen hemen bu tarz bi' stabilizasyon yapıyor zaten. Bu arada sürekli otomatik pozlama vs. yapması çok göz yoruyor.

Evet o konuda pro modda sabit değerlerle cekmek daha iyi olabilir.

Saati ile ne alakası var bilmiyorum ancak base S23 modeli de video performansında kötü hocam. Bu tür ağaç yapraklı sahnelerde yapraklar birbirine giriyor 4K 60 FPS'te dahi.

Hocam aynı sahneyi X-S20'de 6.2K 10bit 400 bitrate cektim, ona bakınca ben de Samsung icin "bu ne ya" diyorum :D ama öğlen saatlerinde guzel ışık varken selfie açısında iyi iş çıkıyor. Sabit olarak IP16'yla karşılaştırdik videolar cok yakın birbirine, sadece IP16 biraz daha sarı.

Eger isterseniz IP16'yla olabildiğince dip dibe sabit oto mod sahne testi falan yapabilirim.

@NipponChemiConKYCap @EsatKa

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt