Benim tercihim S23 FE'den yana olurdu. Amiral gemisi amiral gemisidir. Ama yukardıdaki hocamın dediği gibi çipi sorunluysa A56. (Kendim bilmiyorum pek hakim değilim.)
1 hafta önce A56 satın aldım. Redmi Note 10 Pro kullanıyordum ve kırıldığı için yeni a serisini beklemedim.
Telefon güzel ama şarjı çabuk bitiyor. Kutudan şarj aleti çıkmıyor. Redmi telefonlarda çok reklam çıktığı için Samsung aldım. Telefon hakkında sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
Benim tercihim S23 FE'den yana olurdu. Amiral gemisi amiral gemisidir. Ama yukardıdaki hocamın dediği gibi çipi sorunluysa a56. (kendim bilmiyorum pek hakim değilim.)
1 hafta önce A56 satın aldım. Redmi Note 10 Pro kullanıyordum ve kırıldığı için yeni a serisini beklemedim.
Telefon güzel ama şarjı çabuk bitiyor. Kutudan şarj aleti çıkmıyor. Redmi telefonlarda çok reklam çıktığı için Samsung aldım. Telefon hakkında sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.
A56 şarj olarak asla üzmez. Redmi cihazların bataryaya daha fazla önem verildiği için daha uzun gidiyordur. @Glade@Hasan Merkit kullanıyor diye biliyorum. Onlara sormak lazım.