KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 880 Çözümler 1 Beğeniler 71 19 Şubat 2026 #21 Glade dedi: Ben ağır oyunlar oynamama rağmen 5, eğer düz Instagram, WhatsApp kullanacaksanız 10'u bulur. Genişletmek için tıkla... Fazla oyun oynamıyorum zaten genellikle evde olduğum zamanlar telefona baktığım yok o zaman 1 hafta gider şarjı sadece yatarken uykum gelsin diye 1 saat geziniyorum Glade dedi: Ben ağır oyunlar oynamama rağmen 5, eğer düz Instagram, WhatsApp kullanacaksanız 10'u bulur. Genişletmek için tıkla... Peki A56'nın kamerası S8+dan iyi mi? Son düzenleme: 20 Şubat 2026
Glade dedi: Ben ağır oyunlar oynamama rağmen 5, eğer düz Instagram, WhatsApp kullanacaksanız 10'u bulur. Genişletmek için tıkla... Fazla oyun oynamıyorum zaten genellikle evde olduğum zamanlar telefona baktığım yok o zaman 1 hafta gider şarjı sadece yatarken uykum gelsin diye 1 saat geziniyorum Glade dedi: Ben ağır oyunlar oynamama rağmen 5, eğer düz Instagram, WhatsApp kullanacaksanız 10'u bulur. Genişletmek için tıkla... Peki A56'nın kamerası S8+dan iyi mi?
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.438 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.767 Yer Karabük 27 Şubat 2026 #22 cagata dedi: Samsung telefon almak istiyorum. Sizce S23 FE mi yoksa A56 mı alınmalı? Genişletmek için tıkla... S23FE sorunlu, A56 daha iyi olur. cagata dedi: Peki A56'nın kamerası S8+dan iyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle.
cagata dedi: Samsung telefon almak istiyorum. Sizce S23 FE mi yoksa A56 mı alınmalı? Genişletmek için tıkla... S23FE sorunlu, A56 daha iyi olur. cagata dedi: Peki A56'nın kamerası S8+dan iyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle.