Cihaz
Galaxy S23
AOSP Custom ROM´a geçtim ve ROM´un kerneline uyumlu KernelSU bulunmuyor, bu yüzden Magisk kurdum fakat bir sorun var.

Zygisk Next modülü kurup Magisk ayarlarından Zygisk kapalı, liste zorlama açık fakat uygulama gizleme menüsünde Yapı Kredi'yi seçip o menüden çıkınca tik otomatik olarak kalkıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Magisk´i gizledim.

AOSP Custom ROM´a geçtim ve ROM´un kerneline uyumlu KernelSU bulunmuyor, bu yüzden Magisk kurdum fakat bir sorun var.

Zygisk Next modülü kurup Magisk ayarlarından Zygisk kapalı, liste zorlama açık fakat uygulama gizleme menüsünde Yapı Kredi'yi seçip o menüden çıkınca tik otomatik olarak kalkıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Magisk´i gizledim.
Magisk yerine KernelSU kullanın.

KernelSU apk uygulamasını indirip kurun resmi destek varsa resmi kurun.

Dediğim gibi kullandığım rom´a uygun KernelSU bulunmuyor. Bir alt-üst kernel sürümü atınca da bootloop´a düşüyor cihaz.

KernelSU APK uygulamasını indirip kurun resmi destek varsa resmi kurun.

KernelSU-Next üzerinden rom´un boot.img dosyasını patchleyip recovery üzerinden yükledim fakat yine de KernelSU-Next kurulu değil hatası alıyorum.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sanırım patch işlemi düzgün tamamlanmıyor ondan dolayı KernelSU kurulmuyor olabilir. Apatch deneyeceğim.

Apatch başarıyla kuruldu. KernelSU nedense olmadı yardımcı olan herkese teşekkürler.
Ben anlamadım burada boot.img mı seçeceğiz Magisk ile aynı o zaman yani bende yapabilirim kernel tabanlı root.