iPhone 13 Mini'den geçmeye değer mi? Pil ve kamera dışında bir isteğim yok.

Evet, kamera ve pil konusunda tartışmasız önde.

Ne kadar daha başarılı? 30 bin TL verip verileri taşımayla uğraşmaya değecek kadar mı? 3 yıl oldu alalı. Pilini değiştirip 1-2 yıl daha kullandıktan sonra o zamanın amiral gemisine geçmeyi düşünüyordum.

Daha büyük sensör, telefoto, daha iyi ultra geniş açı.

4000mAh bir bataryaya sahip telefon almayın size derler yok ona göre optimize ediliyor vs buna inanmayın gerçek dünyada karşılığı yok 2 saatte biterse şarjı üzülürsünüz.
Hocam Redmi Note 7 kullanmış kullanıcı gibi konuştunuz. FE modelleri için deseniz doğru da S23 dahil sonraki sürümlerde toparlandı.

S24 'ün pil performansı kötü mü kullanan arkadaşlar? S24 Ultra 'yı sattım daha kompakt bir cihaza geçeceğim ama bu gidişle iOS tarafına yöneleceğim gibi.

4000mAh bir bataryaya sahip telefon almayın size derler yok ona göre optimize ediliyor vs buna inanmayın gerçek dünyada karşılığı yok 2 saatte biterse şarjı üzülürsünüz.
Bende s24fe var 18saat ekran süresi (13saat aktif kullanımda ) mevcut evet batarya düşük bende xiaomi kullanmaktan sıkıldığım ve diğer markalarında bu şekilde politika izlediğini bildiğim için samsung aldım şuanluk iyi (6aylık kullanım)