Yurt dışı Mi 14T Pro tercihim olur ama iyi fiyat.

Nakiti olmayan ve garanti isteyen kişiler için zaten. 5 yıldır yurt dışı cihaz kullanıyorum ve artık gına geldi S24 FE'ı düşünmüyor değilim.

İkinci el S24 daha iyi olacaktır. Kat kat daha iyi ekran ve daha iyi bir kameraya sahip olacaksınız. FE modellerinin ekran keskinlikleri düşük ve çizgileri kalın.

Sanırım ana kamera aynı ama geriye kalanlar farklı. Ve cihaz ağır ve büyükmüş. 25 civarına kutusuz faturasız ama garantili S24 satıyorlar acaba Samsung garanti içerisinde tutuyor mu?

Alacaklar için 30bin TL bütçenin bile en uzun vadeli modellerinden biri. Güncelleme desteği, işlemcisi, kamerası, ekranı, yazılımı hemen hemen her alanda gayet iyi. Ekran PPI miktarı, çerçeve oranı ve ergonomisi dışı eksiği yok gibi bir şey. Bir de çok uzun vadede 8 GB RAM az gelebilir sonuçta 7 sene güncelleme alacak. Bu fiyatta 128 versiyonundan bile ucuz neredeyse. Kesinlikle çok uygun. Harika indirim.

Yurt dışı Mi 14T Pro tercihim olur ama iyi fiyat.

Mi 14T Pro donanımda daha iyi ancak yurt dışı almaya gerektirecek bir eziciliği yok. Ek olarak yazılımıda kötü.

Nakiti olmayan ve garanti isteyen kişiler için zaten. Fakat 5 yıldır yurt dışı cihaz kullanıyorum ve artık gına geldi S24 FE'ı düşünmüyor değilim.

Sanırım ana kamera aynı ama geriye kalanlar farklı. Ve cihaz ağır ve büyükmüş. 25 civarına kutusuz faturasız ama garantili S24 satıyorlar acaba Samsung garanti içerisinde tutuyor mu?

Tabii ki. Yurtiçi cihaz ise garantisi içinde.

FE modellerinde Exynos'un tek eksisi cihaz kendi kendine ben bugün ısınayım ya diyebiliyor. Keşke AMD ile işbirliklerinde bunu çözselerdi.

Aslında onu SD 8 gen 3 de yapabiliyor. Fakat genel olarak Exynos modeli 3 derece daha sıcak çalışıyor. S24 alırsam 8 gen 3 ile kapsamlı karşılaştırma yapmayı düşünüyorum.