- Makaleler
- 17
Telefonumda yaşadığım birtakım sıkıntılar sonrası telefonumu sıfırladım.
Videodaki sorunu yaşıyorum. Oyunu dün gece indirdim ve oynayayım dedim, şu illet yüzünden gram zevk alamadım. Nasıl düzeltebilirim? Dün telefonu kapatıp açınca geçici olarak düzelmişti ama biraz önce tekrar oynayayım dedim, aynı sorunu tekrar yaşadım.
Telefonumu sıfırladıktan sonra kurulum ekranı olsun, Google Play Store olsun hiçbir yerde Gmail'ime giriş yapamıyorum. "Samsung Galaxy S24 FE" telefonuma gelen bildirimi onaylamamı istiyor ama bildirim gelmiyor. Telefon sıfırlanmadan önce Google hesabımdan çıkış yapmayı unutmuşum.
Bir sürü Gmail adresim var ancak en yaygın ve telefonumda ana hesap olarak kullandığım hesabıma sadece bilgisayar ve telefonum üzerinden giriş yapmıştım. Bilgisayardan şifre sıfırlamayı denedim, olmadı. Bilgisayardan "Google hesabınızı yönetin" sayfasına girip diğer cihazlardan çıkış yapmaya çalışınca da aynı şekilde telefon doğrulaması istiyor. Öylece kalakaldım, hiçbir şey yapamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?
2-3 gün önce bir gece ansızın bütün Instagram hesaplarım kapanınca yeni bir Gmail ile yeni bir hesap oluşturdum. Dün akşam kapanan hesaplardan birinin itirazı kabul olup hesap geri açılınca ona giriş yapmak istedim. Ne olur ne olmaz diyerek hesabımdan çıkış yaptım, ayarlardan uygulama verilerini sıfırladım, VPN ile girdim. Tek amacım bu hesabın kullanıcı adını değiştirip yeni hesabımda kullanmaktı. Hesaba girdim, adını değiştirdim ve çıktım. Sonrasında tekrar aynı şeyleri yapıp bu sefer VPN kapatarak yeni hesabıma giriş yapacaktım ki ne göreyim? Giremedim hesaba. Şifrem doğru olmasına...
- 14925
- instagram şifre yanlış
- Forum: Sosyal Medya ve Mesajlaşma
Videodaki sorunu yaşıyorum. Oyunu dün gece indirdim ve oynayayım dedim, şu illet yüzünden gram zevk alamadım. Nasıl düzeltebilirim? Dün telefonu kapatıp açınca geçici olarak düzelmişti ama biraz önce tekrar oynayayım dedim, aynı sorunu tekrar yaşadım.
- 14925
- bozulması görüntü oluyor rdr1 s24 s24 fe
- Forum: Mobil Oyunlar
Mesela dün kargocu geldi, SMS ile gelen kodu söylememi istedi ve 5 dakika boyunca mesajlar uygulamasını açmaya çalıştım. Her açtığımda uygulama donuyor ve "yanıt vermiyor" diyor. Aynısı Chrome'da falan da oluyor, yanıt vermiyor uygulamalar. Ayarlardan zorla durdur deyince çalışıyor ancak bu da her seferinde uğraştırıyor. Telefonu sıfırlamak dışında çözümü var mıdır bunun? Bu sorunu başka yaşayan var mı? Kısaca birdenbire uygulamalar donuyor ve biraz sonra da tamamen çöküyor.
Telefonumu sıfırladıktan sonra kurulum ekranı olsun, Google Play Store olsun hiçbir yerde Gmail'ime giriş yapamıyorum. "Samsung Galaxy S24 FE" telefonuma gelen bildirimi onaylamamı istiyor ama bildirim gelmiyor. Telefon sıfırlanmadan önce Google hesabımdan çıkış yapmayı unutmuşum.
Bir sürü Gmail adresim var ancak en yaygın ve telefonumda ana hesap olarak kullandığım hesabıma sadece bilgisayar ve telefonum üzerinden giriş yapmıştım. Bilgisayardan şifre sıfırlamayı denedim, olmadı. Bilgisayardan "Google hesabınızı yönetin" sayfasına girip diğer cihazlardan çıkış yapmaya çalışınca da aynı şekilde telefon doğrulaması istiyor. Öylece kalakaldım, hiçbir şey yapamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?