Mesajin tamamini kopyalaman gerekiyordu. Ben cihazlara kotu demedim. Kullandiklari bataryalara kotu dedim. Kaplan pp'li arkadas S24 FE kullaniyor, biliyorum. Ben S23 kullaniyordum ve bataryasinin berbat oldugunu soyleyebilirim.

9 saat ekran süresini bile gördüm S24 FE ile. Çok istiyorsan galeriyi kurcalayıp atabilirim. Oyun oynanmıyorsa bataryası gayet yeterli bu cihazlarin.

S24 FE kullanıyorum, kötülendiği kadar kötü değil bence.

Aradaki farka değer, S25 FE'de LTPO var ve pil performansı olarak daha iyi.

9 saat ekran süresini bile gördüm S24 FE ile. Çok istiyorsan galeriyi kurcalayıp atabilirim. Oyun oynanmıyorsa bataryası gayet yeterli bu cihazlarin.
İlk 6 ay sarji iyi gidiyor Samsung telefonlarin. O 6 aylik donem bittikten sonra ne oluyorsa gunde 2 kere sarja takmalar basliyor benim kullanimimda. Bu konuya cevap yazan bir arkadas 4 saat SoT aliyor ne hikmetse. Benim telefonumda ne İnstagram ne de oyun var. YouTube, WhatsApp ve Chrome disinda uygulama kullanmiyorum.

İlk 6 ay sarji iyi gidiyor Samsung telefonlarin. O 6 aylik donem bittikten sonra ne oluyorsa gunde 2 kere sarja takmalar basliyor benim kullanimimda. Bu konuya cevap yazan bir arkadas 4 saat SoT aliyor ne hikmetse. Benim telefonumda ne İnstagram ne de oyun var. YouTube, WhatsApp ve Chrome disinda uygulama kullanmiyorum.

Cihazı alalı 1 yıl olmak üzere ve 6 saat üstü ekran süresini cok rahat alıyorum, 9 saat biraz ekstra olmuştu bir dahada göremedim genelde 7 saat civarı. Gece 92 şarjla çıkardım ve 3 buçuk saat ekran sürem var şuan, sarjımında tam yarısı gitti. Biraz yalan gibi 4 saat ekran süreleri yada gelen cihazlar sorunlu.

Screenshot_20251123_152815_Device care.webp

Cihazı alalı 1 yıl olmak üzere ve 6 saat üstü ekran süresini cok rahat alıyorum, 9 saat biraz ekstra olmuştu bir dahada göremedim genelde 7 saat civarı. Gece 92 şarjla çıkardım ve 3 buçuk saat ekran sürem var şuan, sarjımında tam yarısı gitti. Biraz yalan gibi 4 saat ekran süreleri yada gelen cihazlar sorunlu.

Eki Görüntüle 204480
Benim kullanimima gore S23'le eskiden 7 saat ekran suresi aliyordum. Su an 5.5 saat sanirim.

Benim kullanimima gore S23'le eskiden 7 saat ekran suresi aliyordum. Su an 5.5 saat sanirim.

Nadiren 8 saatleri zorluyorum ben hala genelde 7 saat aliyorum, bataryada bir performans dususu gormedim suana kadar tabii bu ileride olmayacagi anlamina gelmez. 4 saat ekran süreleri biraz yalanmış gibi geliyor. Telefonu yogun kullanan birisiyim ve asla görmedim o süreleri ben. Ya bana gelen cihaz çok iyi yada onlara gelenler sorunlu 😀.

Son düzenleme:
Nadiren 8 saatleri zorluyorum ben hala genelde 7 saat aliyorum, bataryada bir performans dususu gormedim suana kadar tabii by ileride olmayacagi anlamina gelmez. 4 saat ekran süreleri biraz yalanmış gibi geliyor. Telefonu yogun kullanan birisiyim ve asla görmedim o süreleri ben. Ya bana gelen cihaz çok iyi yada onlara gelenler sorunlu 😀.
Kamera ve panel olarak hala fiyatinin en iyilerinden. Guzel gunlerde kullan.