İlk 6 ay sarji iyi gidiyor Samsung telefonlarin. O 6 aylik donem bittikten sonra ne oluyorsa gunde 2 kere sarja takmalar basliyor benim kullanimimda. Bu konuya cevap yazan bir arkadas 4 saat SoT aliyor ne hikmetse. Benim telefonumda ne İnstagram ne de oyun var. YouTube, WhatsApp ve Chrome disinda uygulama kullanmiyorum.
İlk 6 ay sarji iyi gidiyor Samsung telefonlarin. O 6 aylik donem bittikten sonra ne oluyorsa gunde 2 kere sarja takmalar basliyor benim kullanimimda. Bu konuya cevap yazan bir arkadas 4 saat SoT aliyor ne hikmetse. Benim telefonumda ne İnstagram ne de oyun var. YouTube, WhatsApp ve Chrome disinda uygulama kullanmiyorum.
Cihazı alalı 1 yıl olmak üzere ve 6 saat üstü ekran süresini cok rahat alıyorum, 9 saat biraz ekstra olmuştu bir dahada göremedim genelde 7 saat civarı. Gece 92 şarjla çıkardım ve 3 buçuk saat ekran sürem var şuan, sarjımında tam yarısı gitti. Biraz yalan gibi 4 saat ekran süreleri yada gelen cihazlar sorunlu.
Cihazı alalı 1 yıl olmak üzere ve 6 saat üstü ekran süresini cok rahat alıyorum, 9 saat biraz ekstra olmuştu bir dahada göremedim genelde 7 saat civarı. Gece 92 şarjla çıkardım ve 3 buçuk saat ekran sürem var şuan, sarjımında tam yarısı gitti. Biraz yalan gibi 4 saat ekran süreleri yada gelen cihazlar sorunlu.
Nadiren 8 saatleri zorluyorum ben hala genelde 7 saat aliyorum, bataryada bir performans dususu gormedim suana kadar tabii bu ileride olmayacagi anlamina gelmez. 4 saat ekran süreleri biraz yalanmış gibi geliyor. Telefonu yogun kullanan birisiyim ve asla görmedim o süreleri ben. Ya bana gelen cihaz çok iyi yada onlara gelenler sorunlu .
Nadiren 8 saatleri zorluyorum ben hala genelde 7 saat aliyorum, bataryada bir performans dususu gormedim suana kadar tabii by ileride olmayacagi anlamina gelmez. 4 saat ekran süreleri biraz yalanmış gibi geliyor. Telefonu yogun kullanan birisiyim ve asla görmedim o süreleri ben. Ya bana gelen cihaz çok iyi yada onlara gelenler sorunlu .