S24 FE Samsung kalitesi sunuyor diyebilirim. Xiaomi yazılımsal anlamda sistemin içine bile reklam koyan bir şirket. 7 yıl güncelleme desteği ve One UI kalitesi beni çeken şey olmuştu. Kamera , performans da harika ayrıca.Ikinizde de S24 FE var. Onceki mesajlardan biliyorum. Sizce S24 FE neden 14T'den daha iyi?
Neden peki? Mesela niye 14T degilde kesinlikle S24 FE? Bunu kanitlayabilecek bir argumaniniz var mi?
Ayni senaryo S24 FE'de yasanacak. Batarya onemliyse amiral gemisi Exynos almamalisin. Fakat A56'da bulunan exynos gucsuz olmasina ragmen pili uzun gidiyor. Yani oyunla isiniz yok. Panel kalitesi sizin icin onemliymis. Eger kamera kalitesini bir yana birakirsaniz ve daha gucsuz bir yongaya sahip olmak sizin icin sorun degilse A56 ya da Honor 200 alabilirsiniz. Cunku iki telefonda Flagship killer olarak geciyor. Yani sizin kullaniminizda pek gerek yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 26.000 TL
- Makaleler
- 23
14T'de reklam yok. Yazilimda Samsung daha iyi dogru. Daha once soyledim. Fakat Xiaomi'nin Mi serisi yazilimi daha az buglidir. Guzel gunlerde kullanin.S24 FE Samsung kalitesi sunuyor diyebilirim. Xiaomi yazılımsal anlamda sistemin içine bile reklam koyan bir şirket. 7 yıl güncelleme desteği ve One UI kalitesi beni çeken şey olmuştu. Kamera , performans da harika ayrıca.
S24 FE performas olarak PUBG'de Ultra ayarlarda sabit 90 FPS veremiyor. Genellikle 60-80 arasi. Termal basarimi 14T kadar iyi olmadigi icin 60 FPS alti drop girme ihtimalide var. Fakat 14T, 85-90 arasi gidip geliyor. Ayrica donanim olarak %32'lik bir fark var 14T'nin aleyhine. Buna ragmen 14T'den daha kotu performans veriyor S24 FE.S24 FE. Neden mi S24 FE?:
Performans:
14T, Dimensty 8300 ile çok da güçlü bir cihaz değil. Kas gücü ölçümü için yapılabilecek en basit ve elimizdeki en net verilerden biri olarak CPU'da Geekbench 6, GPU'da da 3DMark testlerinde S24 FE %50 daha güçlü. S24 FE'nin bu konuda tek eksisi her oyunda düzgün optimize edilmemiş olması. PUBG 90 FPS vermesi buna örnek olabilir ama 14T'de 90 veriyor maksimum zaten.
Kamera:
S24 FE hem genel toplamda kamera olarak daha önde. Özellikle video kabiliyeti olarak 14T'den çok daha iyi. 14T değil, abisi 14T Pro'nun şu ön kamera performansı yeterli açıklamayı yapar bence:
12:19'da ön kamerayla çekilen videoya bakın. Video bayrak gibi dalgalanıyor. S24 FE'nin ön kamerası, özellikle video performansı bundan çok daha iyi.
S24 FE degil abisi S24'le kiyaslasak bile 14T daha iyi Main kamerada. Istersen kanitlarim. Video konusunda arka kamerada 14T> S24 FE. Selfie kamerasinda S24 FE> 14T. Bayrak gibi sallanmasinin sebebi on kameranin 30 FPS olmasi. Fakat Main kamerada video cekiminde 4K60 FPS olarak iki cihazi kiyasladigimizda, 14T daha iyi Selfie kamerasi T serilerinde her zaman "meh" idi. S24 FE'nin kamerada iyi oldugu iki husus var. Birisi Selfie oburu, genis aci. Onun disinda 14T; gun isiginda, Main kamerada, nesne portrelerinde, insan portrelerinde, Zoom kamerasinda, Main kamera da video cekimlerinde ve gece cekimlerinde daha iyi. Yani buyuk cogunlukta S24 FE, 14T'nin gerisinde.
Evet dogru. Pilde geride S24 FE.Pil:
Belki tek yenileceği nokta. Hızlı şarjın adı var kendi yok, Pil kapasitesi de daha düşük. Yine de 1 günü rahat çıkartır.
14T, CrystalRes AMOLED ekrana sahip. 1220 x 2712 piksel ve 144 Hz'e kadar yenileme hızına sahip. Ekran, Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Ekran, HDR10+ ve Dolby Visionu destekler. Maksimum manuel parlaklık 846 nit idi. Son olarak, maksimum otomatik parlaklık 1355 nit idi. S24 FE, 1080p çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve HDR10+ desteğine sahip 6,7 inç Dinamik AMOLED 2X ekrana sahiptir. Gorilla Glass Victus+ ile korunmaktadır. Maksimum otomatik parlaklık 1.372 nit. S24 FE ile ayni neredeyse. Ancak maksimum manuel parlaklık daha düşük. 470 nit. 14T neredeyse iki kat fark atmis bu konuda. Ekran konusunda da 14T daha iyi. S24 FE'ye kotu diyemem.Ekran:
Parlaklık olarak yakınlar, PPI olarak 14T daha yoğun, dayanım olarak S24 FE'de kullanılan cam daha iyi, ikisi de net temiz ekranlar. Çok bir şey demeye gerek yok.
S24 FE, malzeme kalitesi olarak daha ustun. Tasarimi oznel. Konu sahibine kalmis. Fakat bence tasarimda S24 FE daha iyi. 14T de 5 yil guncelleme alacak ve dediginiz gibi 4 GB RAM farki var. Pek ufak bir detay degil aslinda.Tasarım, malzeme:
S24 FE alüminyum, 14T plastik. Yeterli. Tasarım göreceli.
S24 FE 7 sene güncelleme alacak, kablosuz şarjı var, USB 3.2 girişi var. 14T'nin 12 GB RAM'i var. Bunlar da ufak detaylar.
Son düzenleme:
seeraddar
Yetkin
Hayirli olsun simdiden hocam.
14T kamera konusunda da daha iyi bildiginizin aksine. Sadece Selfie kamerasi olarak S24 FE'nin gerisinde fakat aradaki fark yuksek degil. Iki fotograf atsam farki anlayamazsin bile. Hizli şarj konusu yanlış. Su an Oppo ve Realme telefonlar (bu iki markayi ornek gostermemin sebebi hizli şarj teknolojisinde cigir acmis olmalari.) Batarya konusunda yuksek hizli şarj teknolojisi kullanmasina ragmen Samsung'un onunde olmasi. Mesela, Realme 11 Pro, piyasadaki guncel Samsung cihazlarin %90'inden daha iyi durumda batarya omru olarak hala. Yani Samsung'un bunu yapmamasinin sebebi kullaniciyi dusunmekten cok cebine bakmasi. Baska bir olayda Apple'in telefon kutularindan şarj cihazlarini cikarttiktan sonra aynisini yapmalari gibi. Sizin cihaz Samsung Galaxy S24 FE Pro Max sanirim. S24+ bile o kadar batarya omru sunmuyor cunku. Technopat'tan baska bir arkadas ne hikmetse 4-5 saatten fazla SoC alamadigini belirtmisti.
Öncelikle, ben S24 FE'nin kameraları 14T'den daha iyi demedim. Sadece S24 FE'nin, fiyatına göre gayet başarılı bir kameraya sahip olduğunu belirttim.
Ben genellikle 7 ila 8 saat arasında ekran süresi alıyorum. Bu süreyi Bluetooth, Wi-Fi, mobil veri, reklam engelleyici, konum ve Wi-Fi araması gibi özellikler açıkken elde ediyorum. Ayrıca adaptif parlaklık da açık şekilde kullanıyorum.
Oyun olarak yalnızca Clash Royale oynuyorum.
İsterseniz ekran süresi verilerimi de paylaşabilirim, fikir vermesi açısından bir kanıt niteliğinde olur.
İkinci olarak, şarj konusunda da bir yanlış anlaşılma olmuş. Eğer paylaştığım rehberimi okumuş olsaydınız, şu ifadeyi zaten görürdünüz ve bu şekilde yorum yapmazdınız diye düşünüyorum:
"Şarj desteği 25 Watt. Bu bir eksi değil bence. 7 yıl güncelleme alacak bir cihazdan bahsediyoruz. Batarya sağlığı için tercih edilmiş olabilir. Eğer bu sebepten değilse o zaman büyük bir eksidir."
Yani zaten bu durumu açıklamış ve nedenini belirtmiştim. Üstelik bu rehberi paylaştım da.
S24 FE, Selfie ve genis aci kamerasi konusunda 14T'den daha iyi fakat bu fark buyuk degil. Ancak gel gelelimki is gece cekimlerine geldiginde S24 FE, ciddi anlamda 14T'nin golgesinde kalıyor. Yani kamerasinin yeterli olmasi, yeterli degil. Bütçe icindeki en iyi kamerayi sunmak zorunda. Bu konuda da 14T en iyisi.
Öncelikle, bu telefonun mutlaka en iyi kamerayı sunmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bir cihazın tek bir alanda çok iyi olması, genel deneyimi iyi yapmaya yetmez. Bana göre önemli olan, cihazın her yönüyle dengeli ve tutarlı bir performans sunması.
Yani ekran çok iyiyken geri kalan donanım zayıfsa ya da kamera çok iyiyken yazılım ve malzeme kalitesi kötüyse, bu benim için büyük bir eksidir.
Bu yüzden “14T en iyi kameraya sahip olabilir” ama bu, onu genel olarak daha iyi bir cihaz yapmaz.
Ben zaten “en iyisi değil” demedim; sadece “her şeyiyle iyi olmak, tek bir konuda çok iyi olmaktan daha iyidir” diyorum.
Islemci konusunda guclu olmasi, paralel olarak performansininda iyi olacagi anlamina getirmiyor. Exynos 2400e Nothing Phone (1) ile ayni FPS'i veriyor PUBG'de.AnTuTu'yu baz almamalisiniz. Oldukca yanlış veriler sunan bir site. IQOO 13'un en iyi skoru sunmasi imkansiz. Hani kardesim ASUS ROG Phone'lar nerede? Hiçbir yerde goremiyorum. Performans konusunda ciddiye alinabilecek bir yer degil.
Ben sadece kâğıt üzerindeki test verilerini paylaştım. Zaten rehberde de açıkça şöyle diyorum:
“Samsung Exynos 2400e bence başarılı bir işlemci olmuş ama hâlâ bazı yönleri eksik. Snapdragon 8 Gen 2 ile kıyaslandığında, AnTuTu'da %14 daha yüksek puan alıyor. Gencbenk6'da tek çekirdekte %5, çok çekirdekte %21 daha iyi sonuç veriyor. Ancak testler her şey demek değil. Gerçek kullanımda Snapdragon 8 Gen 2 kadar stabil değil.”
Örneğin Genshin Impact'te, 8 Gen 2 geçen yıl hatırladığım kadarıyla Ultra ayarlarda sabit 60 FPS verebiliyordu.
Exynos 2400e ise aynı koşullarda FPS düşüşleriyle birlikte 30 FPS'ye kadar düşebiliyor.
Ben bu verileri sadece karşılaştırma amaçlı paylaştım ve detayları da zaten aşağıya eklediğim rehberde mevcut.
Hepsini tek tek buraya yazmam mümkün değil. Bu yüzden rehberi paylaşma gereği duydum.
Fiyat olarak 256 GB versiyonlarini kiyaslarsak fark yok aynilar. Sadece 14T, 4 GB fazla RAM'le geliyor. Yurt disi fiyatlarina baktim. Amazon'da da 500 Euro su an S24 FE. 14T ise 485 dolar. Yurt disinda da fark yok. Bu konuda esitler.
Karşılaştırmaları yaparken Almanya'daki Saturn mağazasının fiyatlarını baz alıyorum. Daha önce oraya gittiğim için, bilmiyorum, sanırım alışkanlık oldu.
Elbette farklı mağazalarda farklı fiyatlar olabilir ama ben genelde hep oradan bakıyorum.
Türkiye'deki Teknosa neyse, Almanya'da da Saturn onun karşılığı gibi düşünebilirsiniz.
ancak ben yine de 14T gibi bir cihazı almazdım.
Bana göre bu marka gerçekten berbat bir firma. Nasıl olur da bir şirket, kendi yaptığı telefonun kendi uygulamalarına reklam koyar, anlam veremiyorum. Üstelik bu uygulamalar zaten düzgün çalışmıyor. Telefonun neredeyse her yeri reklamla dolu. Abartmıyorum, arayüzde dolaşırken bile reklam çıkacak sanıyorsunuz.
Bu benim için gerçekten çok büyük bir eksi.
En basit örnekle; telefonuma bir film indirip internetim yokken izlemek istiyordum. İleri-geri alırken bile reklam çıkıyor, saçma sapan uygulamalara atıyordu.
Açıkçası bu markaya biraz da kişisel olarak tepkiliyim.
Malzeme kalitesi de benim gözümde çok kötü.
Özellikle köşeleri... Ne tür plastik kullanmışlar bilmiyorum ama dokununca içe göçüyor gibi oluyor, "tık tık" diye garip sesler geliyor. Bunu hem Redmi serisinde hem Xiaomi'de yaşadım.
Almam, aldırmam.
Yazılım konusunda da durum pek farklı değil.
Hypros yazılım kullanan arkadaşlarım var – yaşadığım şehir doğuda bir şehir olduğu için burada birçok kişi kaçak Xiaomi telefonlar kullanıyor.
Ve hepsi yazılımda bug olduğunu söylüyor.
Ben de bir dönem Xiaomi kullandım ama Hypros değil.
Yine de memnun kalmamıştım.
Bir diğer detay: 14T gibi bir cihaz yapıyorlar ama USB 2.0 koyuyorlar!
Yani bir-iki noktaya abanıp diğer yönleri tamamen boşlamak bana göre bir cihazı “genel olarak iyi” yapmıyor.
S24 FE belki hiçbir alanda en iyisi değil ama her alanda iyi.
Bu arada şunu da ekleyeyim: hoparlör konusunda Xiaomi'yi daha başarılı bulmuştum.
S24 FE'nin hoparlörü bana biraz dandik geldi.
Ama şunu da yanlış anlamasın kimse; ben S24 FE'yi “Pro Max” sınıfı bir cihaz olarak görmüyorum.
Sadece çok iyi, dengeli ve kaliteli bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
Zaten sizin önerinizle almıştım.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Ayni fiyatta satildiklari icin kamera olarak S24 FE'nin bir fiyat avantaji kalmiyor. Eger 7 saat ustu aliyorsaniz elinizdeki S24 FE, gezegendeki en iyi S24 FE'dir muhtemelen. Rehberi attigini simdi yeni farkina vardim. Rehbere simdi baktim. Guzel olmus. Eksikleri belirtilmis.Öncelikle, ben S24 FE'nin kameraları 14T'den daha iyi demedim. Sadece S24 FE'nin, fiyatına göre gayet başarılı bir kameraya sahip olduğunu belirttim.
Ben genellikle 7 ila 8 saat arasında ekran süresi alıyorum. Bu süreyi Bluetooth, Wi-Fi, mobil veri, reklam engelleyici, konum ve Wi-Fi araması gibi özellikler açıkken elde ediyorum. Ayrıca adaptif parlaklık da açık şekilde kullanıyorum.
Oyun olarak yalnızca Clash Royale oynuyorum.
İsterseniz ekran süresi verilerimi de paylaşabilirim, fikir vermesi açısından bir kanıt niteliğinde olur.
İkinci olarak, şarj konusunda da bir yanlış anlaşılma olmuş. Eğer paylaştığım rehberimi okumuş olsaydınız, şu ifadeyi zaten görürdünüz ve bu şekilde yorum yapmazdınız diye düşünüyorum:
Gozumden kacmis. O konuda bir sey demiyorum.Yani zaten bu durumu açıklamış ve nedenini belirtmiştim. Üstelik bu rehberi paylaştım da.
Cihazin dengeli ve tutarli bir performansi yok. Size iyisi denk gelmis. Bazilarina kotu cihazlar denk geliyor. Siz sansliymissiniz.Öncelikle, bu telefonun mutlaka en iyi kamerayı sunmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bir cihazın tek bir alanda çok iyi olması, genel deneyimi iyi yapmaya yetmez. Bana göre önemli olan, cihazın her yönüyle dengeli ve tutarlı bir performans sunması.
Ekran, kamerada iyi. Malzeme kalitesi kotu degil. Kaliteli plastik kullanilmis. Geri kalan donanimida zayif degil. Yazilimi, Samsung kadar iyi degil orasi malum. S24 FE her seyiyle en iyisi degil. Bir daha saymayacagim cunku ayni seyi yapmayi sevmiyorum.Yani ekran çok iyiyken geri kalan donanım zayıfsa ya da kamera çok iyiyken yazılım ve malzeme kalitesi kötüyse, bu benim için büyük bir eksidir.
Bu yüzden “14T en iyi kameraya sahip olabilir” ama bu, onu genel olarak daha iyi bir cihaz yapmaz.
Ben zaten “en iyisi değil” demedim; sadece “her şeyiyle iyi olmak, tek bir konuda çok iyi olmaktan daha iyidir” diyorum.
Evet. Rehberini kontrol ettim. Daha once belirttigim gibi.Ben sadece kâğıt üzerindeki test verilerini paylaştım. Zaten rehberde de açıkça şöyle diyorum:
Az once yukarida belirttigim gibi rehberini okudum. Iyi yapmissin. FPS dususleri Exynosda oldukca yuksek, 14T'ye kiyasla. 14T sabit FPS veriyorken, S24 FE bunu yapamiyor.Örneğin Genshin Impact'te, 8 Gen 2 geçen yıl hatırladığım kadarıyla Ultra ayarlarda sabit 60 FPS verebiliyordu.
Exynos 2400e ise aynı koşullarda FPS düşüşleriyle birlikte 30 FPS'ye kadar düşebiliyor.
Ben bu verileri sadece karşılaştırma amaçlı paylaştım ve detayları da zaten aşağıya eklediğim rehberde mevcut.
Hepsini tek tek buraya yazmam mümkün değil. Bu yüzden rehberi paylaşma gereği duydum.
Ben Amazon'u baz aliyorum. Oraya, Amazon kadar guvenemem.Karşılaştırmaları yaparken Almanya'daki Saturn mağazasının fiyatlarını baz alıyorum. Daha önce oraya gittiğim için, bilmiyorum, sanırım alışkanlık oldu.
Elbette farklı mağazalarda farklı fiyatlar olabilir ama ben genelde hep oradan bakıyorum.
Türkiye'deki Teknosa neyse, Almanya'da da Saturn onun karşılığı gibi düşünebilirsiniz.
Anlamadigin bir sorun var. 14T de reklam falan yok. O Redmide ve Poco da gecerli. Tekrarliyorum. 14T de reklam yok.ancak ben yine de 14T gibi bir cihazı almazdım.
Bana göre bu marka gerçekten berbat bir firma. Nasıl olur da bir şirket, kendi yaptığı telefonun kendi uygulamalarına reklam koyar, anlam veremiyorum. Üstelik bu uygulamalar zaten düzgün çalışmıyor. Telefonun neredeyse her yeri reklamla dolu. Abartmıyorum, arayüzde dolaşırken bile reklam çıkacak sanıyorsunuz.
Bu benim için gerçekten çok büyük bir eksi.
Redmi ve Poco'yu ben de sevmem ama daha once yukarda belirttigim gibi 14T de reklam sayisi 0.En basit örnekle; telefonuma bir film indirip internetim yokken izlemek istiyordum. İleri-geri alırken bile reklam çıkıyor, saçma sapan uygulamalara atıyordu.
Açıkçası bu markaya biraz da kişisel olarak tepkiliyim.
GSMarenadan alinti. Onlarin yorumlari durust oluyor. Piyasadaki en temiz kaynak.Malzeme kalitesi de benim gözümde çok kötü.
Özellikle köşeleri... Ne tür plastik kullanmışlar bilmiyorum ama dokununca içe göçüyor gibi oluyor, "tık tık" diye garip sesler geliyor. Bunu hem Redmi serisinde hem Xiaomi'de yaşadım.
Almam, aldırmam.
Ben 14T'yi kullanmadim. Muhtemelen dandik bir Redmi veya 11T gibi kulustur bir cihaz kullanmissin. Ben de cevreme S24 FE aldirmamaya calisiyorum mumkun oldukca.Xiaomi 14T, birinci sınıf görünümlü bir akıllı telefon ve sağlam bir yapıya sahip. Tutulunca çok iyi hissettiriyor, kılıf olmadan güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlayacak kadar tutuşu var. Xiaomi'nin burada bir başka sağlam uygulaması.
Kacak dedigin telefonlar muhtemelen Redmj ve Poco'dur. Mi serisindeki yazilim HyperOS'la birlikte iyilesti.Yazılım konusunda da durum pek farklı değil.
Hypros yazılım kullanan arkadaşlarım var – yaşadığım şehir doğuda bir şehir olduğu için burada birçok kişi kaçak Xiaomi telefonlar kullanıyor.
Ve hepsi yazılımda bug olduğunu söylüyor.
Ben de bir dönem Xiaomi kullandım ama Hypros değil.
Yine de memnun kalmamıştım.
USB konusunda haklisin. Burada Xiaomi kullanicidan cok cebini dusunmus. Daha once dedigim gibi S24 FE, sadece bazi alanlarda 14T'nin onunde.Bir diğer detay: 14T gibi bir cihaz yapıyorlar ama USB 2.0 koyuyorlar!
Yani bir-iki noktaya abanıp diğer yönleri tamamen boşlamak bana göre bir cihazı “genel olarak iyi” yapmıyor.
S24 FE belki hiçbir alanda en iyisi değil ama her alanda iyi.
Hoparlor konusunda bence S24 FE daha ustun 14T'ye kiyasla. Siz neden begenmediniz anlamadim. Ben S24 FE onerdim o zaman cunku en ucuz Vatan satiyordu o tarihte fiyatida Honor 200 Pro'ya esitti neredeyse. Fakat artik fiyatlar esitlenmis durumda. S24 FE'yi onermem icin bir sebep goremiyorum.Bu arada şunu da ekleyeyim: hoparlör konusunda Xiaomi'yi daha başarılı bulmuştum.
S24 FE'nin hoparlörü bana biraz dandik geldi.
Ama şunu da yanlış anlamasın kimse; ben S24 FE'yi “Pro Max” sınıfı bir cihaz olarak görmüyorum.
Sadece çok iyi, dengeli ve kaliteli bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
Zaten sizin önerinizle almıştım.
seeraddar
Yetkin
Hoparlör konusunda bence S24 FE daha ustun 14T'ye kiyasla. Siz neden begenmediniz anlamadim. Ben S24 FE onerdim o zaman cunku en ucuz vatan satiyordu o tarihte fiyatı da Honor 200 Pro'ya esitti neredeyse. Fakat artik fiyatlar esitlenmis durumda. S24 FE'yi onermem icin bir sebep goremiyorum.
Ses çok boğuk çıkıyor, hafif gürültülü ortamda sesi fullesemde duymuyorum ya da anlaşılmıyor.
Gsmarenadan alinti. Onlarin yorumlari durust oluyor. Piyasadaki en temiz kaynak.
Anlamadım ama ben bir yerden alıp söylemedim. Bizzat yaşadığım sorun.
- Makaleler
- 23
14T bu konuda daha kotu. S24 FE hoparlor olarak yine daha iyi.Ses çok boğuk çıkıyor, hafif gürültülü ortamda sesi fullesemde duymuyorum ya da anlaşılmıyor.
Zaman kaybi olur. S24 FE'nin ustun oldugu 3 konu var 14T'ye kiyasla.
- Selfie ve genis aci kamerasi.
- Yazilim/Tasarim.
- 2 yil daha fazla guncelleme
Lessra
Başarılı
14T bu konuda daha kotu. S24 FE hoparlör olarak yine daha iyi.
Zaman kaybi olur. S24 FE'nin ustun oldugu 3 konu var 14T'ye kiyasla.
Baska artisi yok.
- Selfie ve genis aci kamerasi.
- Yazilim/Tasarim.
- 2 yil daha fazla guncelleme
Ya aslında düşünüyorum da telefondan oyun oynamıyorum sadece sosyal medya için işte A35 alsam mı diye ama almışken param varken en iyisini alayım diyorum S24 FE kararı verdim hafta sonu sipariş vereceğim umarım.
- Makaleler
- 23
A35 butce varken alinmaz. Sosyal medya icin kullanacaksan, muhtemelen videoda cekeceksindir. Bu konuda 14T daha iyi. Eger gece fotograf cekmeyi seviyorsaniz S24 FE uzer 14T'ye kiyasla onu da belirteyim. Hayirli olsun.Ya aslında düşünüyorum da telefondan oyun oynamıyorum sadece sosyal medya için işte A35 alsam mı diye ama almışken param varken en iyisini alayım diyorum S24 FE kararı verdim hafta sonu sipariş vereceğim umarım.
Lessra
Başarılı
S24 FE almaya karar verdim hocam yine de saolun.A35 butce varken alinmaz. Sosyal medya icin kullanacaksan, muhtemelen videoda cekeceksindir. Bu konuda 14T daha iyi. Eger gece fotograf cekmeyi seviyorsaniz S24 FE uzer 14T'ye kiyasla onu da belirteyim. Hayirli olsun.![]()
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-