Ağır oyunlar oynamıyorum, genellikle sosyal medya için kullanıyorum. Çok fazla fotoğraf çekmiyorum ama çektiğimde beni üzmeyecek ve 9-10 saat ekran süresi verecek bir telefon arıyorum. Efsane Cuma dolayısıyla S24 Plus dikkatimi çekti. 38 bin liraya düşmüş. S24 Plus ile yaklaşık %30 parlaklıkta, Wi-Fi üzerinden ağırlıklı olarak sosyal medya ve YouTube kullanarak 9-10 saat ekran süresi alabilir miyim? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Üstün
Genelde redditte okumuştum önceden. 5 ile 7 saat alan çoktu ekran süresi. Sizin beklentiniz biraz yüksek gibi geldi.Ağır oyunlar oynamıyorum, genellikle sosyal medya için kullanıyorum. Çok fazla fotoğraf çekmiyorum ama çektiğimde beni üzmeyecek ve 9-10 saat ekran süresi verecek bir telefon arıyorum. Efsane Cuma dolayısıyla S24 Plus dikkatimi çekti. 38 bin liraya düşmüş. S24 Plus ile yaklaşık %30 parlaklıkta, Wi-Fi üzerinden ağırlıklı olarak sosyal medya ve YouTube kullanarak 9-10 saat ekran süresi alabilir miyim? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
sanırım exynos işlemciden dolayı batarya biraz verimsiz çalışıyor. ben de 9-10 saat alanları da 6 saat civarı alanları da gördüm. hala tam olarak emin olamadım batarya için alırsam pişman olacağım gibi hissediyorum ama bu fiyat bandında baktığımda başka mantıklı seçenek bulamadımGenelde redditte okumuştum önceden. 5 ile 7 saat alan çoktu ekran süresi. Sizin beklentiniz biraz yüksek gibi geldi.
- Makaleler
- 6
shiedae3 52
Üstün
Sanırım Exynos işlemciden dolayı batarya biraz verimsiz çalışıyor. Ben de 9-10 saat alanları da 6 saat civarı alanları da gördüm. Hala tam olarak emin olamadım batarya için alırsam pişman olacağım gibi hissediyorum ama bu fiyat bandında baktığımda başka mantıklı seçenek bulamadım
Ben S24 Plus kullanıyorum 6 7 saat civarı süre alıyorum
xiaomi ve honor'un tasarımını hiç beğenmiyorum oyuncak gibi hissettiriyor. yazılımı da iyi değil diye duydum@mon70, eğer çözünürlük düşükte kullanırsanız Exynos'a rağmen 9 10 saatleri görebilir.
QHD ekranda 6 7 saat görmesi iyi. Çözünürlüğü kısmanız gerekebilir.
Eğer 43K ya çıkarsanız 15t Pro öneririm.
qhd çözünürlükte mi kullanıyorsunuz ve genel olarak wifi mi mobil veri mi kullanıyorsunuzBen S24 Plus kullanıyorum 6 7 saat civarı süre alıyorum
shiedae3 52
Üstün
Xiaomi ve Honor'un tasarımını hiç beğenmiyorum oyuncak gibi hissettiriyor. Yazılımı da iyi değil diye duydum
QHD çözünürlükte mi kullanıyorsunuz ve genel olarak Wi-Fi mi mobil veri mi kullanıyorsunuz
QHD kullanıyprum Wi-Fi ile kullanıyorum genellikle orta düzeyde parlaklık kullanıyorum ben bu telefonu sırf Çinlilerin tasarımı kötü diye tercih ettim bir de 4K 60FPS ön kamerası olduğu için eğer bunları önemsemezsen Honor almak daha mantıklı gibi duruyor
- Makaleler
- 6
QHD kullanıyprum Wi-Fi ile kullanıyorum genellikle orta düzeyde parlaklık kullanıyorum ben bu telefonu sırf çinlilerin tasarımı kötü diye tercih ettim bir de 4K 60FPS ön kamerası olduğu için eğer bunları önemsemezsen Honor almak daha mantıklı gibi duruyor.
FHD çözünürlükte 10 saate çıkar.
Mobil veride bu süre 7 saate düşer tahminen.
QHD ise siz 7 saat alıyorsanız mobil veride 5 saate düşebilir belki.
@mon70, bu süreler gayet iyi bence. Benim bir günüm açık ekran süresi 8 saati zor geçiyor ya
Xiaomi ve Honor'un tasarımını hiç beğenmiyorum oyuncak gibi hissettiriyor. Yazılımı da iyi değil diye duydum.
Tasarım kişiden kişiye değişir. Yazılımda fena değil aslında. Ama Samsung istiyorsanız Samsung almanız en mantıklısı.
teşekkür ederim ben de aynı sebepten yani tasarımdan dolayı honor veya xiaomi istemiyorum. samsung'da da batarya süresi ve işlemci düşündürüyor. başka da seçenek yok malesefQHD kullanıyprum Wi-Fi ile kullanıyorum genellikle orta düzeyde parlaklık kullanıyorum ben bu telefonu sırf Çinlilerin tasarımı kötü diye tercih ettim bir de 4K 60FPS ön kamerası olduğu için eğer bunları önemsemezsen Honor almak daha mantıklı gibi duruyor
shiedae3 52
Üstün
Teşekkür ederim ben de aynı sebepten yani tasarımdan dolayı Honor veya Xiaomi istemiyorum. Samsung'da da batarya süresi ve işlemci düşündürüyor. Başka da seçenek yok maalesef
İşlemci oyunlarda ısınıyor evet ama şarjdayken bataryı kullanmama özelliği kurtarıyor ağır oyunlar oynamıyorum demişsin bu yüzden hiçbir problem yaşamazsın telefon bir gün takılmadı bile