Yani bilemiyorum, bence değil. Bana yetmiyor gibi. Hele ki 6.1'den sonraki güncellemelerden sonra bu telefonun pil performansı kötüleşti. Bu telefon için daha yüksek bir ekran süresi almam lazım. Ama Wi-Fi, Bluetooth, QHD+ ve AOD kullanıyorum belki de ondandır.
Samsung'da bu kadar kötümü yoksa benim telefonda mı bir şey var anlamadım. Telefonum Xiaomi 13t ve 700 döngüde Instagram, WhatsApp ve Google üçlemesi ile 15 saat aktif kullanım gözüküyor. Cihazın ekran kapalı ve açık olarak toplam kalma süresi ise 26 saat.
Samsung'da bu kadar kötümü yoksa benim telefonda mı bir şey var anlamadım. Telefonum Xiaomi 13t ve 700 döngüde Instagram, WhatsApp ve Google üçlemesi ile 15 saat aktif kullanım gözüküyor. Cihazın ekran kapalı ve açık olarak toplam kalma süresi ise 26 saat.
Kablosuz hata ayıklama kullanın bence. Geliştirici seçeneklerini açıp kablosuz hata ayıklamayı da açıyorsunuz. Daha sonra Shizuku'da etkinleştire basarsanız sizi tekrar aynı yere gönderiyor ve kod ile eşleştir basınca yukarıda shizukudan bildirim geliyor o bildirimde yanıt verme yerine kodu yazarsanız aktifleşiyor daha sonra abattery tam gösteriyor.
Xiaomi bana kalırsa her zaman pilde daha iyiydi. Eskiden de Xiaomi kullanıyordum, pilleri süperdi. Samsung'a geçmeden önce aynı şeyi bekliyordum ama olmadı.
Xiaomi bana kalırsa her zaman pilde daha iyiydi. Eskiden de Xiaomi kullanıyordum, pilleri süperdi. Samsung'a geçmeden önce aynı şeyi bekliyordum ama olmadı.