Bugünü örnek olarak paylaşıyım sadece Instagram ve Chrome kullanmışım 8 saatte AOD'dan dolayı sanırım.
Eki Görüntüle 255623
Bugünü örnek olarak paylaşıyım sadece Instagram ve Chrome kullanmışım 8 saatte AOD'dan dolayı sanırım.
Yani bilemiyorum, bence değil. Bana yetmiyor gibi. Hele ki 6.1'den sonraki güncellemelerden sonra bu telefonun pil performansı kötüleşti. Bu telefon için daha yüksek bir ekran süresi almam lazım. Ama Wi-Fi, Bluetooth, QHD+ ve AOD kullanıyorum belki de ondandır.
S24 Ultra. Wi-Fi Bluetooth AOD. Benzer ekran süreleri.
Samsung'da bu kadar kötümü yoksa benim telefonda mı bir şey var anlamadım. Telefonum Xiaomi 13t ve 700 döngüde Instagram, WhatsApp ve Google üçlemesi ile 15 saat aktif kullanım gözüküyor. Cihazın ekran kapalı ve açık olarak toplam kalma süresi ise 26 saat.
Xiaomi bana kalırsa her zaman pilde daha iyiydi. Eskiden de Xiaomi kullanıyordum, pilleri süperdi. Samsung'a geçmeden önce aynı şeyi bekliyordum ama olmadı.Samsung'da bu kadar kötümü yoksa benim telefonda mı bir şey var anlamadım. Telefonum Xiaomi 13t ve 700 döngüde Instagram, WhatsApp ve Google üçlemesi ile 15 saat aktif kullanım gözüküyor. Cihazın ekran kapalı ve açık olarak toplam kalma süresi ise 26 saat.
Xiaomi bana kalırsa her zaman pilde daha iyiydi. Eskiden de Xiaomi kullanıyordum, pilleri süperdi. Samsung'a geçmeden önce aynı şeyi bekliyordum ama olmadı.